Hi! Als jouw doula zou ik jou graag willen begeleiden tijdens jouw magische en unieke reis in het worden van moeder. In een paar persoonlijke gesprekken leer ik jou (en je partner) goed kennen, voorzie ik jullie van de nodige informatie en help ik je jullie persoonlijke geboorteplan op te stellen. Samen kijken we waar jouw behoeftes en grenzen liggen en wat jouw (jullie) belangrijkste wensen zijn. We oefenen ademhalingstechnieken, bespreken de diverse houdingen en manieren om de weeën op te vangen. Ik sta je bij tijdens de hele reis, zodat je optimaal kunt leren ontspannen en vertrouwen krijgt in jouw aanstaande bevalling.

Support van een doula tijdens je zwangerschap en rondom de bevalling is heel persoonlijk en om te ontdekken of er een klik tussen ons is, kom ik graag vrijblijvend eerst kennismaken. Elke zwangere vrouw verdient een doula, dus…let’s doula this!


Ik zoek een doula stage in het Gooi, met een afstand tot maximaal een uur rijden, o.a. Laren, Blaricum, Hilversum, Huizen, Eemnes, Bussum, Naarden…
Bij interesse, stuur een mailtje naar birthdoulajuut@gmail.com of stuur een appje naar mij op 06-30765409 en ik neem contact met je op!