Onze infomiddagen

Informatiemiddag

Nieuwsgierig naar het beroep van doula? Kom dan naar één van onze informatiemiddagen. Verschillende keren per jaar heten we je van harte welkom bij Het Holos Huis op onze prachtige locatie in hartje Utrecht. Onze docenten en studenten vertellen graag over de opleiding en hun ervaringen met het doulaschap.

Om alle deelnemers aan een informatiemiddag voldoende aandacht te kunnen geven, werken we met een maximum aantal mensen op de informatiemiddag. Als je je aanmeldt, houden we een plek voor jou vrij. Mocht je toch niet kunnen komen, verzoeken we je dan ons dat zo snel mogelijk te laten weten, dan kunnen we iemand anders blij maken met je plek!

De volgende informatiemiddag vindt plaats op:
Zaterdag 13 mei van 14:00 – 16:00 uur
Zaterdag 1 juli van 14:00 – 16:00 uur

Let op: de informatiemiddag heeft een vast programma en het is geen inloopmiddag.

Online vragen(v)uur

Mocht een informatiemiddag bij het Holos Huis niet lukken, dan is het online vragen(v)uur misschien wat voor jou. Hier kan je je specifieke vragen stellen aan een van de docenten of de opleidingscoördinator. Allemaal zijn zij ook praktiserend Doula. Dus ook over het vak kun je vragen stellen.

Het volgende online vragen(v)uur vindt plaats op:
Maandag 17 april van 20:00 – 21:00 uur
Maandag  5 juni van 20:00 – 21:00 uur

    Datum open dag*


    Ben je niet in de gelegenheid om de open dag bij te wonen, maar wil je wel meer over de Opleiding tot Doula te weten komen, dan kan je:

    • Een informatief gesprek aanvragen via het contactformulier
    • Een gesprek voeren met een afgestudeerde Doula