Schrijf je in!

Het is belangrijk dat je je voldoende informeert voordat je besluit om je in te schrijven als student. Je kan dit doen door naar de open dag te komen.

Heb je de open dag bezocht en ben je klaar om je in te schrijven voor de opleiding? Dan vul je onderstaand inschrijfformulier in en maak je € 75,- inschrijfgeld over naar rekeningnummer IBAN NL23 INGB 000 570 7862 t.n.v. Holos Academie o.v.v. opleiding Doula. Je inschrijving is pas definitief als Holos in het bezit is van een volledig ingevuld inschrijfformulier, het inschrijfgeld en een digitale pasfoto. Wanneer dit inschrijfgeld overgemaakt is volgt een uitnodiging voor een intakegesprek om te kijken of er een wederzijdse match is. Dit intakegesprek wordt binnen een maand in overleg gepland. De intakegesprekken voor de groep die op 14 september start worden ingepland vanaf begin mei en in de week van 24-28 juni.

Als korter dan 24 uur van tevoren het intakegesprek wordt geannuleerd, worden voor het inplannen van het tweede intakegesprek € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

INSCHRIJFFORMULIER