Contact

Locatie

De Doula opleiding is gevestigd in Het Holos Huis. Het Holos Huis ligt aan de Nachtegaalstraat 31, Utrecht, Wittevrouwen Buiten. Een winkelstraat tussen de Maliebaan en de Stadsschouwburg. Een fijne centrale plek om je auto te parkeren. Vanuit hier loop je gemakkelijk richting het Wilhelminapark of het centrum van de stad.
Open in Google Maps

Openingstijden en bereikbaarheid

Het secretariaat is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot en met 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties zijn wij beperkt bereikbaar.

Parkeermogelijkheden

Het Holos Huis beschikt over 4 eigen parkeerplekken. Deze parkeerplekken zijn te huur per dagdeel (€ 12,50) of per dag (€ 25,-). Dit kan op basis van losse huur of op maandelijkse basis. De parkeerplekken dienen voor aanvang gereserveerd te worden via info@holos.nl en contant betaald te worden. Het terrein is 24/7 beveiligd met camera’s en ’s nachts sluiten de hekken van het parkeerterrein.

Om en rond het Holos Huis is het mogelijk te parkeren in de straat/wijk. Het Holos Huis ligt in de parkeerzone A2 (Wittevrouwen).

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de P1 Parking Kruisstraat. Deze parkeergarage ligt op loopafstand van het Holos Huis.

Voor ongeveer €6 kan je een hele dag parkeren in een Utrechtse Transferium locatie inclusief vervoer via het OV van het transferium naar het Holos Huis.Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Weet je welkom bij de informatiemiddag.

Je kunt ook contact met ons opnemen via de mail: doulaopleiding@holos.nl of per telefoon: 030 290 0507.