Heb je wel eens gehoord van orgastisch bevallen?

Veel mensen denken niet meteen aan genot als het over zwangerschap en bevallen gaat, maar er zijn vrouwen die extatische, of zelfs orgastische, ervaringen hebben. Nou, dan moet genieten zéker kunnen!

De geboortewereld kan echter overweldigend en soms onvoorspelbaar zijn. Ik help je hier je weg in te vinden, zodat je deze indrukwekkende tijd kan doorleven op jouw manier. Op momenten van genot, maar ook als het zwaar wordt, zal ik je ondersteunen.

Ik ben Jenske en ik ben werkzaam in Berkel en Rodenrijs, tussen Den Haag en Rotterdam. Ik ben bereikbaar op +316 40932639 of jenskecrooijmans@gmail.com

Lieve verse aanstaande mama en papa,

Binnenkort verwachten jullie een nieuw wonder onder jullie. Wat zal dat spannend zijn of is het al super spannend! Soms een beetje onzeker voor wat er mag komen? Als moeder van zes en een zevende op komst weet ik daar alles van af…
Staan jullie ervoor open, dan zou ik het heel leuk vinden en een eer om Jullie bij deze mooie gebeurtenis met alle liefde en warmte bij te staan✨♥️ Ik geloof dat een positieve geboorte-ervaring niet alleen jullie als ouders, maar ook de baby ten goede komt.

Als toekomstige doula is mijn motivatie om jullie aanstaande ouders te ondersteunen en begeleiden tijdens de meest bijzondere reis in jullie leven: de geboorte van jullie kind.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met mij opnemen:
amandina.almeida85@hotmail.com
Of Stuur een berichtje naar: 0623193949

Herken je dat? Lijstjes afvinken, googelen, je omringen met tientallen wijze boeken, veel ongevraagde adviezen krijgen en geboorteverhalen rondom je horen. Beginnen jullie jezelf af te vragen wat eigenlijk het meest essentieel voor jullie is in deze periode? Of misschien proberen jullie juist zo weinig mogelijk stil te staan bij de verandering in je leven omdat het te veel lijkt te zijn?

Ik ben Ewa. Als kraamverzorgende ondersteun ik gezinnen al een aantal jaren tijdens hun kraamtijd. Daarnaast ben ik me aan het bekwamen tot doula. Met aandacht, afstemming en rust begeleid ik jullie tijdens jullie zwangerschap en de geboorte van jullie kindje.

Ik werk in 3 talen, Nederlands, Engels en Pools.

e-mail adres: ewigoeshome@gmail.com
tel nummer: 0611085907
Werkgebied: Den Haag en omstreken; Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Nootdorp, Ypenburg

Wil jij de regie over je bevalling in eigen handen nemen? Ik sta klaar om je te ondersteunen en je de nodige tools aan te reiken, zodat je volledig in je eigen kracht kunt staan. Samen zullen we de verschillende opties voor de bevalling bekijken en bepalen wat het beste bij jouw situatie past.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat het hebben van een Doula heel waardevol is. Iemand die zowel fysiek als mentaal aan je zijde staat, begrijpt wat je doormaakt en inspeelt op je behoeften op dat moment.

Mensen beschrijven mij als een warm persoon zonder zweverigheid, direct zonder strengheid en open zonder oordeel.
Ik zou graag kennis met je willen maken. Ik kijk uit naar je reactie.

Liefs,
Elise

Instagram: Doula_Elise
Telefoon: 06-15953911

Het wonderlijke van geboorte. Geboorte, groei, en het vergaan is misschien wel het meest rauwe/pure wat er is in een mensenleven. Hoe voel jij je? Wat een bijzonder proces, waar jij/jullie doorheen gaan. Wat heb jij nodig om jou in je kracht te blijven staan?

Ik ben Nina en ik nodig je uit om dit bijzondere maar ook intense moment te omarmen, waarbij ik als Doula met aandacht ondersteun waar nodig is. Naast jou of even aan de zijlijn. Met bronnen van informatie zodat je vanuit eigen regie weloverwogen keuzes kunt gaan maken. Met speelsheid, vertrouwen en rust, wil ik er voor jou en eventuele partner zijn, om vooral te helpen herinneren hoe krachtig jij als mens bent en zo dit nieuwe leven mag gaan verwelkomen.

telefoon: 06 – 2548 3924|
e-mail: niensb@gmail.com

Werkgebied: Delft e.o.