Wil jij de regie over je bevalling in eigen handen nemen? Ik sta klaar om je te ondersteunen en je de nodige tools aan te reiken, zodat je volledig in je eigen kracht kunt staan. Samen zullen we de verschillende opties voor de bevalling bekijken en bepalen wat het beste bij jouw situatie past.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat het hebben van een Doula heel waardevol is. Iemand die zowel fysiek als mentaal aan je zijde staat, begrijpt wat je doormaakt en inspeelt op je behoeften op dat moment.

Mensen beschrijven mij als een warm persoon zonder zweverigheid, direct zonder strengheid en open zonder oordeel.
Ik zou graag kennis met je willen maken. Ik kijk uit naar je reactie.

Liefs,
Elise

Instagram: Doula_Elise
Telefoon: 06-15953911

Het wonderlijke van geboorte. Geboorte, groei, en het vergaan is misschien wel het meest rauwe/pure wat er is in een mensenleven. Hoe voel jij je? Wat een bijzonder proces, waar jij/jullie doorheen gaan. Wat heb jij nodig om jou in je kracht te blijven staan?

Ik ben Nina en ik nodig je uit om dit bijzondere maar ook intense moment te omarmen, waarbij ik als Doula met aandacht ondersteun waar nodig is. Naast jou of even aan de zijlijn. Met bronnen van informatie zodat je vanuit eigen regie weloverwogen keuzes kunt gaan maken. Met speelsheid, vertrouwen en rust, wil ik er voor jou en eventuele partner zijn, om vooral te helpen herinneren hoe krachtig jij als mens bent en zo dit nieuwe leven mag gaan verwelkomen.

telefoon: 06 – 2548 3924|
e-mail: niensb@gmail.com

Werkgebied: Delft e.o.

Alles wat aandacht krijgt groeit!

Dag lieve zwangere vrouw,
Hoe zit jij in je gevoel tijdens je zwangerschap, ben je in blijde verwachting of toch een beetje angstig. Weet dat alles wat aandacht krijgt groeit, angst maar ook vertrouwen. Daarom steek ik de aandacht graag in het positieve zodat jij met vertrouwen je bevalling tegemoet kan treden. Want ik gun iedere vrouw, dat ongeacht hoe haar bevalling loopt, zij daar later met een goed gevoel op kan terug kijken. Graag zou ik jou/jullie in deze mooie en bijzondere periode willen begeleiden en bijstaan, zodat we kunnen toe werken naar fijne bevalling en mooie start voor jou/jullie kindje, als een cadeau voor jullie beiden.

Ik ben Mounira, 52 jaar en moeder van twee tieners. Ik zou mijzelf omschrijven als rustig, geduldig, betrokken en zachtmoedig. Wil je weten of ik de Doula ben voor jou, schroom niet, en neem vrijblijvend contact met mij op.

telefoon: 06-40597048
e-mail: mlacourt15@hotmail.com

werkgebied: Leiden en omgeving

Nieuw leven op de wereld zetten en tegelijkertijd zelf opnieuw geboren worden, je wordt moeder. Een prachtig en leerzaam proces waarin ik naast je zal staan, je zie en hoor. Heb je nagedacht over wat belangrijk is voor jou, je partner en niet te vergeten jullie kindje? Of heb je nog geen idee? Alles is welkom en ik kan je helpen bewuste keuzes te maken voor jezelf en jouw kindje. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt om vol zelfvertrouwen en ontspanning je bevalling in te gaan. Ik bied je emotionele steun en creëer rust en vertrouwen voor, tijdens en na je bevalling. Ik geef je informatie over welke mogelijkheden er zijn, en samen ontdekken we hoe jouw bevalling er uit mag zien en gaan wij hiervoor staan, hoe het ook mag lopen.

Ik hoop van je te horen.
Lieve groet,
Pien Frank

telefoon: 06- 83382239
e-mail: pien.frank@hotmail.com

Werkgebied: regio Den Haag