Hoi toekomstige ouder(s),

Ik ben Amber, vroedvrouw en doula.

Met een vrolijke en authentieke aanpak sta ik klaar om de unieke reis die jij doormaakt te omarmen en ondersteunen. Als doula ben ik jouw metgezel, jouw steunpilaar in zowel vreugdevolle momenten, als in emotionele en fysieke uitdagingen! Het is mijn missie om jou als toekomstige moeder te begeleiden voor, tijdens en na de reis naar het ouderschap. Ik sta volledig ten dienste van jou, stel me flexibel op en ik pas me zonder moeite aan, aan jouw behoeften en wensen. Het is jij die centraal staat. In combinatie met mijn ervaring als vroedvrouw kan je vertrouwen op mijn ondersteuning als doula.

Ik sta altijd voor je klaar op het nummer +32 4 88 06 46 81 of via amber.manesse11@gmail.com.

Tot snel!

Vol liefde en vertrouwen je baby en jezelf als mama/papa verwelkomen. Hoe kijk jij naar dit nieuwe hoofdstuk? Wat zijn jouw verlangens en vragen?

Als doula kan ik jou en je (bevallings)partners steunen in het maken van bewuste keuzes die helemaal bij jullie passen. Van de prille kinderwens tot de eerste momenten als nieuw gezin ben ik er voor jullie waar nodig. Daarbij is er ruimte voor de lach en de traan die vaak bij grote veranderingen naar boven komen. Zo kunnen jullie je tijdens dit puur moment van nieuw leven omringd voelen en vol vertrouwen en kracht met het leven meebewegen.

Nog aanvullend:
Werkgebied: regio Brugge – Gent (België)
Mail: nina.vermeulen@hotmail.com Instagram: @dou.la.nina