Wauw, je gaat geboorte geven! Ben je ook zo benieuwd hoe het zal zijn? Voor jezelf, voor je (eventuele) partner en voor je kindje? Met rust, zorgvuldigheid, oprechte aandacht, eerlijkheid en de nodige humor, voel, kijk en denk ik graag met jullie mee. Vanuit mijn expertise op het gebied van geboortepatronen en babysignalen kan ik ook meekijken hoe het na de geboorte met jullie kindje is. In de eerste periode kan ik fijne handvatten aanreiken zodat jullie precies weten hoe je dit kindje een zachte landing kan geven in deze wereld.

Wil je graag een keer kennismaken of heb je een vraag? Jullie zijn van harte welkom!
Liefs Jolien

www.praktijklien.nl
praktijklien@gmail.com
06-30129534

“To change the world, we must first change the way babies are being born” – Michel Odent.

Lieve (toekomstige) mama, (For English/Spanish see below)

Gefeliciteerd! Er groeit een baby in je buik! Maar misschien ook wat onzekerheden en vragen. Mijn naam is Angela, doula achter Way2birth, en ik begeleid je graag naar een positieve bevallingservaring toe.

Vanuit tederheid, empathie en een holistische visie gebaseerd op wetenschappelijk bewijs help ik je graag bij het nemen van jouw eigen beslissingen, en het ontdekken van jouw krachtige essentie als vrouw en moeder. Thuis of in het ziekenhuis, ik sta aan jouw zijde om jouw rechten en wensen te beschermen, om jouw reis naar het moedeschap plezieriger te maken.

Ik begeleid je in het Nederlands, Engels of Spaans. Neem contact met mij op om kennis te maken!

Email: way2birth@gmail.com
Tel: 0645661015
Instagram: https://www.instagram.com/way2birth/

Dear (future) mother,

Congratulations! A baby is growing in your belly! But perhaps also some insecurities and questions. My name is Angela, doula behind Way2birth, and I guide you towards a positive birth experience.

From tenderness, empathy and a holistic vision based on scientific evidence, I help you make your own decisions and discover your powerful essence as woman and mother. Either at home or in the hospital, I am by your side to protect your rights and wishes, to make your path into motherhood more pleasant.

I guide you in Dutch, English or Spanish. Feel free to contact me for a meeting!

Email: way2birth@gmail.com
Tel: 0645661015
Instagram: https://www.instagram.com/way2birth/

Querida (futura) mamá,

¡Felicidades! ¡Un bebé está creciendo dentro de ti! Pero quizá también algunas inseguridades y preguntas sin resolver. Me llamo Angela, y en mi trayecto como doula en Way2birth te guío hacia una experiencia de parto positiva.

Desde la ternura, la empatía y una vision holística basada en la evidencia científica, te ayudo a que tomes tus propias decisiones y descubras tu poderosa esencia de mujer y madre. Ya sea en casa o en el hospital, estaré a tu lado para proteger tus derechos y deseos, para así hacer tu camino hacia la maternidad más placentero.

Te puedo acompañar en Holandés, Inglés o Español. Contáctame para conocernos!

Email: way2birth@gmail.com
Tel: 0645661015
Instagram: https://www.instagram.com/way2birth/

Goed voorbereid bevallen met vertrouwen in jezelf en de mensen die je bijstaan, dat is wat ik iedere vrouw gun. Volledige lichamelijke en geestelijke ontspanning bevorderen de bevalling en kunnen zorgen voor minder medisch ingrijpen. Graag verken ik samen met jullie de verwachtingen en wensen rondom de bevalling.

Goede begeleiding en voorbereiding maakt echt het verschil, je veilig en gehoord voelen daar ligt mijn prioriteit, ik ben daar waar jij mij nodig hebt.

Ik ben Francien, moeder, zorgzaam, inlevend, positief en met een gezonde dosis humor.
Als kraamverzorgende, zus en vriendin heb ik al vele mooie bevallingen mogen begeleiden. Wil jij de volgende zijn?

Ik gebruik al mijn kennis, tips en tools om jullie zwangerschap en de geboorte zo aangenaam mogelijk te maken. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Omgeving Veenendaal +/- half uur reisafstand

Francien Hazeleger-Vlug
Whatsapp of bellen: 06-41214331
Email: francienhazeleger@gmail.com

Met mijn uitgebreide ervaring in het geven van zwangerschapscursussen, ben ik goedbekend met verschillende ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, houdingen en pijnverlichtingstechnieken die je kunt toepassen tijdens de bevalling. Ik zal je leren hoe je je angsten kunt overwinnen, zodat je vol vertrouwen en in harmonie met je lichaam de geboorte kunt ervaren.

Mijn missie is om jouw/jullie als ouder(s) in staat te stellen een geboorte-ervaring te hebben die jullie je leven lang zult koesteren. Ik zal er zijn om je te omringen met liefdevolle zorg, begrip en aanmoediging, zodat je je gesteund voelt op elk moment van de reis.

Kies mij als je partner in dit prachtige avontuur. Samen zullen we herinneringen creëren, grenzen verleggen en de geboorte van jouw/jullie kindje omringen met warmte en liefde. Neem contact met me op en laten we samen een onvergetelijke geboorte-ervaring realiseren!

Telefoonnummer: 0651067608

Email: inge.bigapple@gmail.com

Werkgebied: Provinicie Utrecht

Lieve zwangere (en partner),

Wil je je tijdens de geboorte van je kindje veilig en gesteund voelen? Wil je goed geïnformeerd zijn rondom de geboorte? Lijkt het je fijn te kunnen ontspannen tijdens het baren? En/of ben je in verwachting van een tweeling waardoor je extra steun kunt gebruiken? Als doula help ik je door emotionele en praktische steun te bieden tijdens de geboorte van je kindje(s). Met mij aan je zijde heb je een sensitieve, ruimdenkende en vrolijke doula naast je staan. Ik ben moeder van 2 kids, draagconsulent, dol op kleur en avontuur. Wil je met me samenwerken aan de voorbereiding op en tijdens de geboorte van je kindje(s)? Ik hoor graag van je!

Liefs Roos

Contact:
0628147477
Email: info@uitgerekendroos.nl
www.uitgerekendroos.nl
@uitgerekendroos

Vol (zelf)vertrouwen je bevalling tegemoet. Ik hoop dat ik jou en je partner daarbij kan helpen.

In je kracht staan, vertrouwen hebben in je lichaam, je kindje, en het oh zo mooie maar impactvolle proces van zwanger zijn en bevallen. Dat is in mijn ogen alles wat je nodig hebt in deze bijzondere periode. Ik sta naast je en ondersteun je in jouw eigen proces. Ik neem jouw wensen en behoeften serieus, en ben er ook voor je als het anders loopt dan je had verwacht of gewild. Zo leef jij niet alleen vol vertrouwen naar je bevalling toe, maar kun je ook vol trots terugkijken op deze levenservaring, ongeacht hoe het loopt.

Ik ben Sanne, doula en moeder van dochter Lou (1) en kom graag met je in contact om jou en je partner te begeleiden, daar waar jullie het het meeste nodig hebben.

telefoon: 06 15 244 245
e-mail: sannetakman@gmail.com
instagram: @doula_utrecht

Werkgebied: Utrecht e.o.