Lieve zwangere (en partner),

Wil je je tijdens de geboorte van je kindje veilig en gesteund voelen? Wil je goed geïnformeerd zijn rondom de geboorte? Lijkt het je fijn te kunnen ontspannen tijdens het baren? En/of ben je in verwachting van een tweeling waardoor je extra steun kunt gebruiken? Als doula help ik je door emotionele en praktische steun te bieden tijdens de geboorte van je kindje(s). Met mij aan je zijde heb je een sensitieve, ruimdenkende en vrolijke doula naast je staan. Ik ben moeder van 2 kids, draagconsulent, dol op kleur en avontuur. Wil je met me samenwerken aan de voorbereiding op en tijdens de geboorte van je kindje(s)? Ik hoor graag van je!

Liefs Roos

Contact:
0628147477
Email: info@uitgerekendroos.nl
www.uitgerekendroos.nl
@uitgerekendroos

Wie heeft de regie tijdens de bevalling? Dat ben JIJ lieve zwangere! Ik bied jou en je eventuele partner ondersteuning voor, tijdens en na de bevalling. Ik bespreek met jou in alle rust jouw angsten en verlangens rondom de bevalling en geboorte. Daarnaast neem ik de keuzemogelijkheden met jou door om zo jouw persoonlijke beval-wensen in kaart te brengen.  Als het moment daar is, kun jij vertrouwen op jezelf! Tijdens de bevalling ben ik met volle aandacht en liefdevol aanwezig bij jou, (en je eventuele partner)ongeacht hoe lang de bevalling duurt. Wees welkom om contact op te nemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Liefs,

Carlijn Noorhoff

Tel.: 0645548269
Mailadres: carlijnnoorhoff@gmail.com

Vol (zelf)vertrouwen je bevalling tegemoet. Ik hoop dat ik jou en je partner daarbij kan helpen.

In je kracht staan, vertrouwen hebben in je lichaam, je kindje, en het oh zo mooie maar impactvolle proces van zwanger zijn en bevallen. Dat is in mijn ogen alles wat je nodig hebt in deze bijzondere periode. Ik sta naast je en ondersteun je in jouw eigen proces. Ik neem jouw wensen en behoeften serieus, en ben er ook voor je als het anders loopt dan je had verwacht of gewild. Zo leef jij niet alleen vol vertrouwen naar je bevalling toe, maar kun je ook vol trots terugkijken op deze levenservaring, ongeacht hoe het loopt.

Ik ben Sanne, doula en moeder van dochter Lou (1) en kom graag met je in contact om jou en je partner te begeleiden, daar waar jullie het het meeste nodig hebben.

telefoon: 06 15 244 245
e-mail: sannetakman@gmail.com
instagram: @doula_utrecht

Werkgebied: Utrecht e.o.