Wat bijzonder dat je/jullie een kindje gaan verwachten.

Het wonder van zwangerschap en geboorte is een indrukwekkend proces.
Deze bijzondere levensgebeurtenis met elkaar zo goed mogelijk laten verlopen is waar ik voor ga.
Ik ben daarin een kalme constante factor voor jou en je partner.

Als mens leef en handel ik vanuit mijn hart en hou mijn hoofd erbij.
Ik ben zorgzaam en tegelijkertijd doortastend, daardoor doorzie ik situaties en behoeften snel en weet erop in te spelen.
Ik handel vanuit een krachtige basis die ik heb opgebouwd uit het moederschap en als oma, alsmede vanuit de ervaringen die ik in het verleden heb doorgemaakt.
Ik richt mij op jou en je partner door echt contact te maken en in te gaan op jullie vragen en behoeften van dat moment.

Graag zet ik mij extra in voor alleenstaande (jonge) moeders en vrouwen met ASS.

Warme groet,
Angela

Angela van de Kar
Tisanka.vandekar@gmail.com0648014772
Doula in opleiding
Gezocht: stage bij een thuis- en ziekenhuisbevalling.
Periode: oktober 2023-oktober 2024.
Plaats: Amsterdam.

Hallo lieve aanstaande ouders,

Mijn naam is Pleun en ik beteken graag iets voor jou in dit bijzondere proces van moeder worden. Op zachte en liefdevolle wijze creëren we met elkaar een veilige ruimte waarin alles er mag zijn, jij de regie hebt en je met een fijne herinnering terug kan kijken op je bevalling.

Samen kijken we naar jouw behoeftes, verlangens en wensen voor deze magische gebeurtenis. Ik hoop je vol vertrouwen in jezelf en jouw lichaam dit pad in te zien slaan en jouw kindje vol geluk te kunnen verwelkomen.

Wil jij dit samen aan gaan? Stuur mij gerust een vrijblijvend berichtje.

Telefoon: 0647719219
E-mail: pleun.brand@hotmail.com
Instagram: @doulapleun
Regio: Haarlem +45 min (Leiden, Heemstede, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Alkmaar)

Veel liefs, Pleun

Mijn naam is Chantal Petrici.

Als krachtig en geaarde Doula ondersteun ik zwangere bij de geboorte en het moederschap. Ik bied een gekoesterde en veilige ruimte tijdens deze kwetsbare en onzekere periode vol verandering.

Mijn eerste Doula mama noemt mij: “Ninja Doula!”. Omdat ik flexibel en onopvallend inspeelde op haar behoefte. Ik begeleid zwangere bij haar specifieke geboortewensen en -doelen. Ik heb geen wissel van de wacht, maar blijf aanwezig als emotionele, fysieke en informatieve steun. Graag bied ik deze waardevolle steun en begeleiding bij elke vorm van geboortegeven. Medisch, thuis, alleen, als stel, te vroeg of te laat.

Tel nr: +31615380432
Email: moederpunt@gmail.com

Lieve (aanstaande) mama, wat fijn dat je er bent!

Bij een zwangerschap komen een hoop emoties kijken. Van blijdschap en euforisch geluk tot onzekerheid, angst of spanning. Het is een life-changing moment en ik zou jullie graag willen begeleiden en bijstaan in deze bijzondere tijd. Samen gaan wij kijken waar jullie behoeftes liggen zodat we met veel zin en vol vertrouwen richting de bevalling gaan.

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke connectie. Ik geloof dat dit voor een fijnere sfeer zorgt. Dus laten we eens kennis maken om te kijken of de klik er is!

Liefs,

Frederique

Het moment dat er een kindje wordt geboren, wordt er ook een moeder geboren! Zwangerschap kan veel emoties met zich meebrengen, van blijdschap en intens geluk tot spanning en onzekerheid. Als doula kan ik jou en je partner mentaal en fysiek ondersteunen tijdens deze spannende, maar prachtige transitie naar het ouderschap!

Mijn naam is Xumi en mijn grote passie is kennis opdoen over het wonderlijke van alles rondom zwangerschap, bevallen en postpartum. Graag wil ik deze kennis met iedereen delen, omdat ik alle vrouwen een fijne bevalling gun! Ik vind het belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent over de keuzes die je rondom je bevalling kunt maken. Daardoor houd jij de regie. Daarbij zal ik zal jou en je partner ondersteunen waar nodig en samen met jullie werken naar een fijne bevalling waarin jij je zelfverzekerd en krachtig voelt. Of het nou loopt zoals gepland of dat het anders loopt dan verwacht, het belangrijkste is dat jij trots kunt terugkijken op het mooiste moment van je leven, want wat een wonder breng jij straks op deze wereld!

Benieuwd hoe ik jullie kan ondersteunen? Bel gerust of stuur een berichtje!

telefoon: 06 41597385
e-mail: xumi.simons@doulamoroa.nl

Werkgebied: Zaanstad

Ik geloof in de eindeloze kracht van elke vrouw. Zwanger zijn en bevallen is voor velen het meest bijzondere, maar tegelijkertijd ook spannendste wat je mee kan maken. Mijn wens is dat elke vrouw en eventuele partner de bevalling vol (zelf)vertrouwen in mag gaan en er achteraf met een trots gevoel op terug kan kijken, op welke wijze deze ook verloopt. In de maanden voorafgaand onderzoeken we jou/jullie geboortewensen. We bouwen aan een vertrouwensband om zo te zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de bevalling.

Ik ben zorgzaam en geduldig, maar ook duidelijk en daadkrachtig. Ik sta aan jullie zijde en ondersteun daar waar nodig, zowel mentaal als fysiek. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke connectie en neem graag de tijd om te bekijken of we die klik voelen, neem gerust vrijblijvend contact op.

telefoon: 06 1481 9074
e-mail: olyavanpoppel@gmail.com

werkgebied: Amsterdam + 1 uur (Noord-Holland / Zuid-Holland / Utrecht / Flevoland)

 

Lieve aanstaande mama (en partner),

Ben jij op zoek naar een zorgzame, daadkrachtige doula met een vleugje humor en die vertrouwt op haar intuïtie? Die heb je nu gevonden. Met deze eigenschappen zou ik je kunnen ondersteunen om je in jouw eigen kracht te laten staan en eigen regie in handen te houden tijdens je zwangerschap en de bevalling. Ik ben Sabrina, 48 jaar en moeder van 2 volwassen kinderen. Het zou leuk zijn als je contact met mij opneemt om kennis te maken.

Veel liefs, doula Sabrina

mobiel: 06-17355207
email: doulasabrina@hotmail.com

Werkgebied: Amsterdam en wijde omgeving (maximaal 45 minuten rijden vanuit Amsterdam)

 

Sevgili anne adayı (ve partneri),

Hamilelik ve doğum sırasında ekstra destek mi arıyorsunuz?
Bu konuda size yardımcı olmak isterim.
Benim adım Sabrina, 48 yaşında ve 2 yetişkin çocuk annesiyim.
Hayatınızın bu özel evresinde size yardımcı olabilirim.
Benimle tanışmak ve kontak kurmak isterseniz;

Cep telefonum: +31 6 17355207
E-posta: doulasabrina@hotmail.com

Çalışma bölgesi tercihim Amsterdam ve çevresi (Amsterdam’dan arabayla maksimum 45 dakika)