Hi Lieve aanstaande mama (en partner),

Goed voorbereid, zelfverzekerd, ontspannen, je gehoord en gezien worden voor, tijdens en na je bevalling, dat gun je iedereen. Als doula ben ik er voor om jou met rust en zelfverzekerdheid de laatste fase van de zwangerschap en de eerste fase van het ouderschap in te gaan. Je krijgt van mij vooraf uitgebreide opties en tools, we kijken samen wat jouw behoeften, grenzen en wensen zijn. Tijdens de bevalling zal ik jou met krachtige en aanmoedigende woorden toespreken, ik sta naast jou gedurende de hele reis.

Vanaf oktober ben ik op zoek naar 2 zwangere mama’s/ ouders die ik mag begeleiden naar hun reis naar ouderschap. Ik ben actief in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Almere.

Denk jij na het lezen hiervan dat ik de zorgzame, meelevende en betrokken doula voor jou ben?

Stuur dan een mail c.stuurland@hotmail.com of bel naar tel nr: 06 23 54 74 38

Veel liefs, Chrystel Stuurland

Jullie zijn zwanger! Wat een bijzondere periode, maar er komt ook zoveel op je af!

Betrouwbare, realistische voorlichting en begeleiding rondom jouw zwangerschap en bevalling is iets waar mijn passie ligt! Met meer dan 25 jaar ervaring in geboorteland, wil ik jullie graag inspireren, tips geven en helpen om de basis te vormen voor jullie eigen beslissingen.

Ik ben Sandra, begonnen als kraamverzorgende en daarna gespecialiseerd verpleegkundige geworden. Inmiddels werk ik al jaren op de Verlosafdeling waar ik heb mogen bijdragen aan geboortes van honderden baby’s.

Mijn eigenschappen; betrouwbaar, betrokken en doortastend.

Leuk als ik je interesse heb gewekt! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Liefs, Sandra

Emailadres: Sandra_horstman@outlook.com
Telefoonnummer: 06-51009269

Hi! Als jouw doula zou ik jou graag willen begeleiden tijdens jouw magische en unieke reis in het worden van moeder. In een paar persoonlijke gesprekken leer ik jou (en je partner) goed kennen, voorzie ik jullie van de nodige informatie en help ik je jullie persoonlijke geboorteplan op te stellen. Samen kijken we waar jouw behoeftes en grenzen liggen en wat jouw (jullie) belangrijkste wensen zijn. We oefenen ademhalingstechnieken, bespreken de diverse houdingen en manieren om de weeën op te vangen. Ik sta je bij tijdens de hele reis, zodat je optimaal kunt leren ontspannen en vertrouwen krijgt in jouw aanstaande bevalling.

Support van een doula tijdens je zwangerschap en rondom de bevalling is heel persoonlijk en om te ontdekken of er een klik tussen ons is, kom ik graag vrijblijvend eerst kennismaken. Elke zwangere vrouw verdient een doula, dus…let’s doula this!


Ik zoek een doula stage in het Gooi, met een afstand tot maximaal een uur rijden, o.a. Laren, Blaricum, Hilversum, Huizen, Eemnes, Bussum, Naarden…
Bij interesse, stuur een mailtje naar birthdoulajuut@gmail.com of stuur een appje naar mij op 06-30765409 en ik neem contact met je op!

Lieve mama (& partner)

Ongeveer 9 maanden lang groeit er een wonder in je buik. De band die je hebt met je baby is ongelofelijk sterk en zo speciaal.

En dan opeens komt de bevalling steeds dichterbij. Wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? Er zijn zo veel opties, wat zou jij nou echt willen?

Ik help je met liefde om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de zwangerschap en je voor te bereiden op je bevalling. Samen zorgen we voor een prachtige kennismaking tussen mama (partner) & baby(s).

Ik ben Korall (ambitieus, gelukkig & liefdevol). Ik heb mijn eigen nanny bureau (Korall’s Kids Care) en al heel veel zwangere vrouwen gezien. Ik ben er van overtuigd dat iedere vrouw een droombevalling kan hebben, en dat gun ik jou zo!

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over mij mag je altijd een berichtje sturen of even mij even bellen. Samen ergens een taartje eten om elkaar te ontmoeten?

Liefs, Korall

*Amsterdam en omgeving, mocht je nou heel ergens anders wonen en mij heel graag bij je bevalling willen kunnen we altijd even kijken naar de mogelijkheden.

Website: https://koralls-kids-care.com/nl/doula-care/
Email: Doulacare@koralls-kids-care.com
Telefoonnummer: +31 6 22 143 999

Hey mooie vrouw,

Ben jij zwanger? Dan is de geboortereis van jouw kindje begonnen.

Ik ben Munira: van Birth love by Munira

Wil jij in je eigen oerkracht staan? Wil jij met rust en zelfvertrouwen jou bevallings-reis in gaan? Dan ben ik jouw Doula.

Je krijgt van mij uitgebreide opties en tools mee om deze krachtige en mooie reis aan te kunnen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij gezien en gehoord wordt tijdens je bevalling. En dat de wensen van jouw en je (eventuele) partner worden gewaarborgd.

Vanaf Jan’24 ben ik op zoek naar 3 mooie zwangere mama’s, die ik mag begeleiden in hun reis naar moederschap. In de omgeving van Almere en Amsterdam.

Dus denk jij deze toegewijde, geduldige en liefdevolle Doula wil ik aan mijn zijde. Stuur dan een mail naar info.birthlove@gmail.com of stuur een dm op mijn insta pagina @birth_love_by_munira.

Love & light 💖💫

Tel. nr: 06 49 15 30 21

Hey mooie vrouw,

Welkom op deze bijzondere reis in het moederschap. Misschien wel de meest transformerende reis van je leven.

Mijn naam is Leonie en ik geloof dat elke vrouw de kracht als die van een leeuwin in zich draagt.
Vind jij het (nog) een uitdaging deze innerlijke kracht daadwerkelijk te voelen?

Graag ondersteun ik jou om deze kracht te (her)ontdekken. Met informatie van binnen- en buiten jouwzelf.
Als jij hierdoor het vertrouwen in het proces en jouw lichaam vindt, gaat de rest vanzelf.

Anticiperen in het moment, vakkundig en in vertrouwen. Met rust en liefde, als bewaker van het geboorteproces.
Zodat jouw kindje een zachte landing kan maken hier op Moeder Aarde.

Ik kijk er naar uit jou te ont-moeten.

Liefs,
Leonie

Tel.: 06-41709177
E-mail: leonieburger86@gmail.com
Insta: doule.nl
Werkgebied: Krommenie +1h

Wat bijzonder dat je/jullie een kindje gaan verwachten.

Het wonder van zwangerschap en geboorte is een indrukwekkend proces.
Deze bijzondere levensgebeurtenis met elkaar zo goed mogelijk laten verlopen is waar ik voor ga, door er te zijn en jullie emotioneel en mentaal te begeleiden en bij te staan.

Als mens leef en handel ik vanuit mijn hart en hou mijn hoofd erbij.
Ik ben zorgzaam en tegelijkertijd doortastend, daardoor doorzie ik situaties en behoeften snel en weet erop in te spelen.
Vanuit een krachtige basis die ik heb opgebouwd uit het moederschap en als oma, alsmede door de ervaringen die ik in het verleden heb door gemaakt handel ik.
Voelend zal ik aanwezig zijn en in gaan op jullie behoeften en vragen van dat moment.

Voel je welkom om contact op te nemen.

Warme groet,
Angela

Angela van de Kar
Tisanka.vandekar@gmail.com0648014772
Doula in opleiding
Gezocht: stage bij een thuis- en ziekenhuisbevalling.
Periode: oktober 2023-oktober 2024.
Plaats: Amsterdam.

Hallo lieve aanstaande ouders,

Mijn naam is Pleun en ik beteken graag iets voor jou in dit bijzondere proces van moeder worden. Op zachte en liefdevolle wijze creëren we met elkaar een veilige ruimte waarin alles er mag zijn, jij de regie hebt en je met een fijne herinnering terug kan kijken op je bevalling.

Samen kijken we naar jouw behoeftes, verlangens en wensen voor deze magische gebeurtenis. Ik hoop je vol vertrouwen in jezelf en jouw lichaam dit pad in te zien slaan en jouw kindje vol geluk te kunnen verwelkomen.

Wil jij dit samen aan gaan? Stuur mij gerust een vrijblijvend berichtje.

Telefoon: 0647719219
E-mail: pleun.brand@hotmail.com
Instagram: @doulapleun
Regio: Haarlem +45 min (Leiden, Heemstede, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Alkmaar)

Veel liefs, Pleun

Mijn naam is Chantal Petrici.

Als krachtig en geaarde Doula ondersteun ik zwangere bij de geboorte en het moederschap. Ik bied een gekoesterde en veilige ruimte tijdens deze kwetsbare en onzekere periode vol verandering.

Mijn eerste Doula mama noemt mij: “Ninja Doula!”. Omdat ik flexibel en onopvallend inspeelde op haar behoefte. Ik begeleid zwangere bij haar specifieke geboortewensen en -doelen. Ik heb geen wissel van de wacht, maar blijf aanwezig als emotionele, fysieke en informatieve steun. Graag bied ik deze waardevolle steun en begeleiding bij elke vorm van geboortegeven. Medisch, thuis, alleen, als stel, te vroeg of te laat.

Tel nr: +31615380432
Email: moederpunt@gmail.com

Lieve (aanstaande) mama, wat fijn dat je er bent!

Bij een zwangerschap komen een hoop emoties kijken. Van blijdschap en euforisch geluk tot onzekerheid, angst of spanning. Het is een life-changing moment en ik zou jullie graag willen begeleiden en bijstaan in deze bijzondere tijd. Samen gaan wij kijken waar jullie behoeftes liggen zodat we met veel zin en vol vertrouwen richting de bevalling gaan.

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke connectie. Ik geloof dat dit voor een fijnere sfeer zorgt. Dus laten we eens kennis maken om te kijken of de klik er is!

Liefs,

Frederique

06-22141303
frederiquestouber@gmail.com