Hoe kijk jij aan tegen bewust(er) moederschap? Graag help ik je met het verkennen van jouw wensen en verlangens rondom de zwangerschap, bevalling & hechting van én met jouw kindje.
Hoe wil jij je kindje welkom heten en ontvangen in deze wereld? Wat wil je graag voor jezelf, wat heeft je partner nodig en wat heeft jullie kindje nodig om een fijne liefdevolle start te maken? Het is van belang om te weten wat in elke situatie bij jullie past, zeker omdat je vooraf niet weet hoe een bevalling precies verloopt.

Kies jij voor een bewuste zwangerschap én bevalling? Laten we een kop thee drinken & vrijblijvend kennis maken! Bel mij op 0681912502, stuur een whatsapp bericht of een e-mail naar kimberlycopier@hotmail.com.

Regio: Noord-Brabant / gemeente Altena +45 min

Groeten, Kimberly Copier

Hallo zwangere vrouw,

De groei van een nieuw klein wonder, heel bijzonder.
Heb jij behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning tijdens jouw zwangerschap en bevalling?

Als Doula ben ik er voor jou. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt en dat krijgt aandacht. Ook geef ik praktische informatie en handvatten zodat jij jezelf zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de bevalling.

Ik gun jou, in deze bijzondere periode, dat je vertrouwen hebt in jezelf, in jouw lichaam én dat je kunt doen wat goed voor jou voelt.

Met mijn liefdevolle en rustige aandacht bied ik een veilige plek waar jij jezelf kunt zijn.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Bel of Whatsapp mij op telefoonnummer 06-23176945 of stuur een mailtje naar anne_swinkels_8@hotmail.com.

Warme groet,
Anne

Je maakt een van de meest bijzondere periodes in je leven door: zwangerschap, bevalling, nieuw leven!

Er gaat veel veranderen. Je wilt je daar zo goed mogelijk op voorbereiden. Verwachtingen, onzekerheden, eventueel angsten bespreken en ruimte geven, zo enorm belangrijk!

Ik wil je daar graag in begeleiden zodat je vol vertrouwen naar de bevalling toe kan leven. Door opleiding en eigen ervaring kan ik me goed inleven in de leefwereld van de zwangere vrouw. In alle rust jouw verwachtingen en wensen bespreken en je begeleiden vóór, tijdens en na de bevalling, is voor mij een absolute doelstelling.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Telefoon: 06-44079265
Email: info@metmarjolein.nl

Jouw kindje welkom heetten in alle rust, vol liefde en helemaal in jouw kracht. Met regie en kennis over de keuzes die je hebt en met vertrouwen in jouw lichaam is de bevalling een moment waar je naar uit mag kijken. Als doula kan ik jou ondersteunen door je in verbinding te brengen met jezelf maar ook met je kindje. Door samen, ook met jouw (beval)partner, naar jullie wensen en vragen te kijken wordt dit helemaal jullie moment of dat nu thuis of in het ziekenhuis is. Dat jullie straks vol blijdschap en trots terug mogen kijken op deze transformerende blijde gebeurtenis is mijn doel. 

Bel me gerust om vrijblijvend kennis te maken. Ik vind het belangrijk dat we allebei een klik voelen. 

Liefs,

Margriet

Mailadres: h.g.m.schouten@gmail.com
Telefoonnummer: 0683178676
Rosmalen, regio Den Bosch + 45 min
(Zaltbommel, Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Gorinchem, Nijmegen, Utrecht)