Je maakt een van de meest bijzondere periodes in je leven door: zwangerschap, bevalling, nieuw leven!

Er gaat veel veranderen. Je wilt je daar zo goed mogelijk op voorbereiden. Verwachtingen, onzekerheden, eventueel angsten bespreken en ruimte geven, zo enorm belangrijk!

Ik wil je daar graag in begeleiden zodat je vol vertrouwen naar de bevalling toe kan leven. Door opleiding en eigen ervaring kan ik me goed inleven in de leefwereld van de zwangere vrouw. In alle rust jouw verwachtingen en wensen bespreken en je begeleiden vóór, tijdens en na de bevalling, is voor mij een absolute doelstelling.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Telefoon: 06-44079265
Email: info@metmarjolein.nl

Wil je zin krijgen in jouw bevalling, of in ieder geval ‘met volle angst vooruit*’ durven te gaan, dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik wil samen met jou/jullie in kaart brengen hoe een magische bevalling er voor jou uit ziet. Gaandeweg zullen we praktische zaken behandelen maar vooral inchecken bij jouw gevoel en ruimte geven aan eventuele angsten. Samen zetten we jouw bevalwensen op papier ter voorbereiding op dit life-changing event.

Tijdens de bevalling zal ik jouw wensen en grenzen bewaken. Daarnaast geef ik tips voor bijvoorbeeld ademhaling, massage en houdingen.

Liefs,
Kyra

Telefoonnummer: +31 (0)6 45 14 23 08
Website: www.debaarheid.com

Jouw kindje welkom heetten in alle rust, vol liefde en helemaal in jouw kracht. Met regie en kennis over de keuzes die je hebt en met vertrouwen in jouw lichaam is de bevalling een moment waar je naar uit mag kijken. Als doula kan ik jou ondersteunen door je in verbinding te brengen met jezelf maar ook met je kindje. Door samen, ook met jouw (beval)partner, naar jullie wensen en vragen te kijken wordt dit helemaal jullie moment of dat nu thuis of in het ziekenhuis is. Dat jullie straks vol blijdschap en trots terug mogen kijken op deze transformerende blijde gebeurtenis is mijn doel. 

Bel me gerust om vrijblijvend kennis te maken. Ik vind het belangrijk dat we allebei een klik voelen. 

Liefs,

Margriet

Mailadres: h.g.m.schouten@gmail.com
Telefoonnummer: 0683178676
Rosmalen, regio Den Bosch + 45 min
(Zaltbommel, Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Gorinchem, Nijmegen, Utrecht)