Hoe kijk jij aan tegen bewust(er) moederschap? Graag help ik je met het verkennen van jouw wensen en verlangens rondom de zwangerschap, bevalling & hechting van én met jouw kindje.
Hoe wil jij je kindje welkom heten en ontvangen in deze wereld? Wat wil je graag voor jezelf, wat heeft je partner nodig en wat heeft jullie kindje nodig om een fijne liefdevolle start te maken? Het is van belang om te weten wat in elke situatie bij jullie past, zeker omdat je vooraf niet weet hoe een bevalling precies verloopt.

Kies jij voor een bewuste zwangerschap én bevalling? Laten we een kop thee drinken & vrijblijvend kennis maken! Bel mij op 0681912502, stuur een whatsapp bericht of een e-mail naar kimberlycopier@hotmail.com.

Regio: Noord-Brabant / gemeente Altena +45 min

Groeten, Kimberly Copier

Hallo zwangere vrouw,

De groei van een nieuw klein wonder, heel bijzonder.
Heb jij behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning tijdens jouw zwangerschap en bevalling?

Als Doula ben ik er voor jou. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt en dat krijgt aandacht. Ook geef ik praktische informatie en handvatten zodat jij jezelf zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de bevalling.

Ik gun jou, in deze bijzondere periode, dat je vertrouwen hebt in jezelf, in jouw lichaam én dat je kunt doen wat goed voor jou voelt.

Met mijn liefdevolle en rustige aandacht bied ik een veilige plek waar jij jezelf kunt zijn.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Bel of Whatsapp mij op telefoonnummer 06-23176945 of stuur een mailtje naar anne_swinkels_8@hotmail.com.

Warme groet,
Anne