Lieve (aanstaande) ouders

Vol verwachting klopt het hart. De geboortereis is al begonnen en dit zal een onvergetelijke ervaring in jullie leven zijn. Wil jij met vertrouwen en in rust deze geboortenis ervaren, dan ben ik jouw Doula om je hierin te ondersteunen.

Als ervaren transitievrouw (al ruim 10 jaar werkzaam in de terminale thuiszorg), ga ik jou met een rustige en authentieke, liefdevolle houding ondersteunen door er onvoorwaardelijk te zijn voor jou en je (eventuele) partner, tijdens deze levens veranderende ervaring van zwangerschap en geboorte van je kindje. In je eigen oerkracht staan en vol kunnen vertrouwen op het “weten” van je eigen lichaam.

Ik ben stromend aanwezig, flexibel en standvastig.

Wil jij dit samen aangaan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Mailadres: martinangela11@gmail.com
Telefoon: 06 25 18 34 97

Rust. Vertrouwen. Overgave. Wauw, stel je de kracht van jouw lichaam voor als je dit ervaart tijdens je bevalling! En het kan. Je lichaam en je kindje weten wat ze moeten doen, ik help je met het bepalen en bewaken van jouw randvoorwaarden en setting.

Mijn naam is Sabine a.k.a. De voedvrouw. Met mijn rustige, warme en krachtige persoonlijkheid ben ik er voor jou tijdens je zwangerschap, bevalling en het vierde trimester. Naast geboorte doula ben ik namelijk ook postpartum doula met een grote liefde voor voeding. In de begeleiding richting jouw bevalling zullen we deze belangrijke thema’s ook meepakken. Ook gevoed worden met kennis, vertrouwen en lekkers? Ik ben er.

De voedvrouw – Sabine Zoetelief
devoedvrouw@gmail.com
06-44064009
www.devoedvrouw.nl
Insta: @devoedvrouw

Regio Nijkerk (+30 min)

Lieve vrouw,

Ik geloof in de natuurlijke kracht en wijsheid van jouw lichaam, want zij wéét hoe ze een kind moet baren. Wat heb jij nodig om jouw kindje in overgave en vertrouwen te kunnen verwelkomen? Tijdens de zwangerschap probeer ik daar samen met jou/ jullie achter te komen, zodat ik jou/ jullie tijdens de bevalling zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Mijn naam is Eline, moeder van twee jongens. De geboorte van mijn eerste heeft het vuur voor het doula-vak in mij aangewakkerd. Anderen omschrijven mij als invoelend, (zelf)bewust en ontwapenend. Ik heb een achtergrond in lesgeven, yoga, meditatie en mantra zingen.

Voel je een ‘ja’ bij dit bericht, neem gerust contact met me op.

Lieve groet,
Eline

Periode: t/m oktober 2024
Regio: Zutphen (+ 45 min. rijden)
Tel nr: 0646564713

Lieve vrouw,
Ben je klaar om geboorte te geven op jouw manier? Daar heb je recht op!

Met een goede voorbereiding komen we erachter hoe jij wilt bevallen. Jouw lijf wijst je de weg. Diep van binnen weet jij wat voor jou werkt en het is handig om hier bewust bij stil te staan. Ruimte daarvoor nemen, dát is belangrijk! Daar kan geen informatief boek tegen op.
Ik sta je graag bij in dit proces als bevallingscoach. Dit doe ik door verhelderende vragen te stellen, te luisteren, door te vragen, informatie te geven, en via embodiment.

Als jij weet hoe je het wilt en wat je wilt, kan jouw bevallingsteam zich helemaal op jou afstemmen. Ik blijf bij je en ben er voor jou én je partner zodat jullie je gehoord, gezien en gesteund voelen.

Jij mag gaan ervaren hoe krachtig je bent! Gewoon, omdat dat zo is.

Werkgebied: Nijmegen
Contactgegevens: 0624405738
talitha.driessen@gmail.com

Lieve aanstaande ouders,

Een zachte start, dat gun ik alle mama’s en baby’s toe. En dat kan echt. Als doula wil ik jou herinneren aan de kracht en wijsheid die je al in je hebt. Door dicht bij jezelf te blijven en je intuïtie te volgen, want jij als moeder weet als geen ander wat er nodig is. Dat vertrouwen wil ik als doula graag overbrengen.

Als moeder van twee dochters heb ik zelf twee bijzondere geboortes mogen ervaren. Deze unieke momenten van hoe krachtig ons vrouwen lijf eigenlijk is, hebben bij mij het vuur aangewakkerd om de opleiding tot doula te gaan volgen. Bewust, authentiek en rust zijn de kernwoorden die bij mij passen. Ik hou van de natuur, wandelen, dieren en koken. Ik ben betrokken aanwezig, en kan goed aanvoelen wat er nodig is in het moment. Alles om jouw kindje welkom te kunnen heten in rust en liefde, volgens jouw eigen regie. Wat het belangrijkste is, is dat er wederzijds vertrouwen is.

Werkgebied: Zutphen en omgeving, Gelderland
Tel. nr.: 06 10 81 22 31

Er groeit een kindje in jou! Misschien keek je er al heel lang naar uit, of misschien heeft het je enorm overvallen. Leef je op een roze wolk of voel je juist even helemaal niets? Alle emoties passeren de revue. Het is oké.

Graag wil ik er voor jou zijn en je steunen in de breedste zin van het woord. Ik gun iedereen die ouder mag worden dat hij/zij later terugkijkt op een zo prettig mogelijke zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We bespreken al jullie (beval)wensen, al jullie vragen en al jullie zorgen. Ik vind niks gek.

Lijkt het jou fijn om iemand naast je te hebben die rust brengt, kan relativeren, kan motiveren en een vleugje humor meebrengt? Mijn naam is Irma. Ik ben 37, getrouwd en moeder van 3 prachtkinderen. Laten we kennismaken!

Liefs,

irmabulten@hotmail.com

werkgebied: Doetinchem (max. 45 minuten reisafstand)