Lieve vrouw,
Ben je klaar om geboorte te geven op jouw manier? Daar heb je recht op!

Met een goede voorbereiding komen we erachter hoe jij wilt bevallen. Jouw lijf wijst je de weg. Diep van binnen weet jij wat voor jou werkt en het is handig om hier bewust bij stil te staan. Ruimte daarvoor nemen, dát is belangrijk! Daar kan geen informatief boek tegen op.
Ik sta je graag bij in dit proces als bevallingscoach. Dit doe ik door verhelderende vragen te stellen, te luisteren, door te vragen, informatie te geven, en via embodiment.

Als jij weet hoe je het wilt en wat je wilt, kan jouw bevallingsteam zich helemaal op jou afstemmen. Ik blijf bij je en ben er voor jou én je partner zodat jullie je gehoord, gezien en gesteund voelen.

Jij mag gaan ervaren hoe krachtig je bent! Gewoon, omdat dat zo is.

Werkgebied: Nijmegen
Contactgegevens: 0624405738
talitha.driessen@gmail.com

Lieve aanstaande ouders,

Een zachte start, dat gun ik alle mama’s en baby’s toe. En dat kan echt. Als doula wil ik jou herinneren aan de kracht en wijsheid die je al in je hebt. Door dicht bij jezelf te blijven en je intuïtie te volgen, want jij als moeder weet als geen ander wat er nodig is. Dat vertrouwen wil ik als doula graag overbrengen.

Als moeder van twee dochters heb ik zelf twee bijzondere geboortes mogen ervaren. Deze unieke momenten van hoe krachtig ons vrouwen lijf eigenlijk is, hebben bij mij het vuur aangewakkerd om de opleiding tot doula te gaan volgen. Bewust, authentiek en rust zijn de kernwoorden die bij mij passen. Ik hou van de natuur, wandelen, dieren en koken. Ik ben betrokken aanwezig, en kan goed aanvoelen wat er nodig is in het moment. Alles om jouw kindje welkom te kunnen heten in rust en liefde, volgens jouw eigen regie. Wat het belangrijkste is, is dat er wederzijds vertrouwen is.

Werkgebied: Zutphen en omgeving, Gelderland
Tel. nr.: 06 10 81 22 31

Giving birth should be you greatest achievement, not your greatest fear
Een bevalling is magisch en uniek. De geboorte van een baby, van jou als moeder én de geboorte van je gezin. Ik hoop veel moeders te helpen bij een positieve en fijne geboorte ervaring.
Ik kan je ondersteunen om vanuit je kracht en vertrouwen in jezelf de bevalling in te gaan. Zodat je vol trots kan terugkijken op de geboorte van je kindje, ongeacht hoe het loopt.

Als Doula wil ik je graag begeleiden om in ontspanning te kunnen bevallen met alle uitdagingen die we tegenkomen.
Leuk om met jou en (evt) je partner in contact te komen.

Lieve groet,
Malou de Leeuw

telefoon: 06- 41602045
Email: maloudeleeuw1983@gmail.com
www.liefkleinbegin.nl
Werkgebied: regio Deventer

Gefeliciteerd! Er breekt een mooie, maar ook spannende tijd aan. Naast het genieten van dat groeiende buikje, zal je waarschijnlijk ook gaan nadenken over je zwangerschap en bevalling. Een heel proces waarbij naast een baby ook een mama geboren wordt.

Als gebarentaalvaardige echoscopist en doula sta ik met liefde voor je klaar om met je mee te denken en je te ondersteunen in dit bijzondere proces van zwangerschap tot en met de bevalling. Met mij kun je een doula verwachten die intuïtief, doortastend, betrokken en nuchter is.

Voel je vrij om vrijblijvend kennis te maken.

Email: contact@echopraktijkvitabella.nl
Website: www.doulanina.nl / www.echopraktijkvitabella.nl
Telefoon: 06-491 86 237 (whatsapp)

Er groeit een kindje in jou! Misschien keek je er al heel lang naar uit, of misschien heeft het je enorm overvallen. Leef je op een roze wolk of voel je juist even helemaal niets? Alle emoties passeren de revue. Het is oké.

Graag wil ik er voor jou zijn en je steunen in de breedste zin van het woord. Ik gun iedereen die ouder mag worden dat hij/zij later terugkijkt op een zo prettig mogelijke zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We bespreken al jullie (beval)wensen, al jullie vragen en al jullie zorgen. Ik vind niks gek.

Lijkt het jou fijn om iemand naast je te hebben die rust brengt, kan relativeren, kan motiveren en een vleugje humor meebrengt? Mijn naam is Irma. Ik ben 37, getrouwd en moeder van 3 prachtkinderen. Laten we kennismaken!

Liefs,

irmabulten@hotmail.com

werkgebied: Doetinchem (max. 45 minuten reisafstand)