Giving birth should be you greatest achievement, not your greatest fear
Een bevalling is magisch en uniek. De geboorte van een baby, van jou als moeder én de geboorte van je gezin. Ik hoop veel moeders te helpen bij een positieve en fijne geboorte ervaring.
Ik kan je ondersteunen om vanuit je kracht en vertrouwen in jezelf de bevalling in te gaan. Zodat je vol trots kan terugkijken op de geboorte van je kindje, ongeacht hoe het loopt.

Als Doula wil ik je graag begeleiden om in ontspanning te kunnen bevallen met alle uitdagingen die we tegenkomen.
Leuk om met jou en (evt) je partner in contact te komen.

Lieve groet,
Malou de Leeuw

telefoon: 06- 41602045
Email: maloudeleeuw1983@gmail.com
www.liefkleinbegin.nl
Werkgebied: regio Deventer

Gefeliciteerd! Er breekt een mooie, maar ook spannende tijd aan. Naast het genieten van dat groeiende buikje, zal je waarschijnlijk ook gaan nadenken over je zwangerschap en bevalling. Een heel proces waarbij naast een baby ook een mama geboren wordt.

Als gebarentaalvaardige echoscopist en doula sta ik met liefde voor je klaar om met je mee te denken en je te ondersteunen in dit bijzondere proces van zwangerschap tot en met de bevalling. Met mij kun je een doula verwachten die intuïtief, doortastend, betrokken en nuchter is.

Voel je vrij om vrijblijvend kennis te maken.

Email: contact@echopraktijkvitabella.nl
Website: www.doulanina.nl / www.echopraktijkvitabella.nl
Telefoon: 06-491 86 237 (whatsapp)

Er groeit een kindje in jou! Misschien keek je er al heel lang naar uit, of misschien heeft het je enorm overvallen. Leef je op een roze wolk of voel je juist even helemaal niets? Alle emoties passeren de revue. Het is oké.

Graag wil ik er voor jou zijn en je steunen in de breedste zin van het woord. Ik gun iedereen die ouder mag worden dat hij/zij later terugkijkt op een zo prettig mogelijke zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We bespreken al jullie (beval)wensen, al jullie vragen en al jullie zorgen. Ik vind niks gek.

Lijkt het jou fijn om iemand naast je te hebben die rust brengt, kan relativeren, kan motiveren en een vleugje humor meebrengt? Mijn naam is Irma. Ik ben 37, getrouwd en moeder van 3 prachtkinderen. Laten we kennismaken!

Liefs,

irmabulten@hotmail.com

werkgebied: Doetinchem (max. 45 minuten reisafstand)