stagetijd augustus 2022 – juni 2023

Het wonderlijke van geboorte. Geboorte, groei, en het vergaan is misschien wel het meest rauwe/pure wat er is in een mensenleven. Hoe voel jij je? Wat een bijzonder proces, waar jij/jullie doorheen gaan. Wat heb jij nodig om jou in je kracht te blijven staan?

Ik ben Nina en ik nodig je uit om dit bijzondere maar ook intense moment te omarmen, waarbij ik als Doula met aandacht ondersteun waar nodig is. Naast jou of even aan de zijlijn. Met bronnen van informatie zodat je vanuit eigen regie weloverwogen keuzes kunt gaan maken. Met speelsheid, vertrouwen en rust, wil ik er voor jou en eventuele partner zijn, om vooral te helpen herinneren hoe krachtig jij als mens bent en zo dit nieuwe leven mag gaan verwelkomen.

telefoon: 06 – 2548 3924|
e-mail: niensb@gmail.com

Werkgebied: Delft e.o.

stagetijd juni 2022 – september 2023 

Alles wat aandacht krijgt groeit!

Dag lieve zwangere vrouw,
Hoe zit jij in je gevoel tijdens je zwangerschap, ben je in blijde verwachting of toch een beetje angstig. Weet dat alles wat aandacht krijgt groeit, angst maar ook vertrouwen. Daarom steek ik de aandacht graag in het positieve zodat jij met vertrouwen je bevalling tegemoet kan treden. Want ik gun iedere vrouw, dat ongeacht hoe haar bevalling loopt, zij daar later met een goed gevoel op kan terug kijken. Graag zou ik jou/jullie in deze mooie en bijzondere periode willen begeleiden en bijstaan, zodat we kunnen toe werken naar fijne bevalling en mooie start voor jou/jullie kindje, als een cadeau voor jullie beiden.

Ik ben Mounira, 52 jaar en moeder van twee tieners. Ik zou mijzelf omschrijven als rustig, geduldig, betrokken en zachtmoedig. Wil je weten of ik de Doula ben voor jou, schroom niet, en neem vrijblijvend contact met mij op.

telefoon: 06-40597048
e-mail: mlacourt15@hotmail.com

werkgebied: Leiden en omgeving

stagetijd juni 2022 – september 2023 

Nieuw leven op de wereld zetten en tegelijkertijd zelf opnieuw geboren worden, je wordt moeder. Een prachtig en leerzaam proces waarin ik naast je zal staan, je zie en hoor. Heb je nagedacht over wat belangrijk is voor jou, je partner en niet te vergeten jullie kindje? Of heb je nog geen idee? Alles is welkom en ik kan je helpen bewuste keuzes te maken voor jezelf en jouw kindje. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt om vol zelfvertrouwen en ontspanning je bevalling in te gaan. Ik bied je emotionele steun en creëer rust en vertrouwen voor, tijdens en na je bevalling. Ik geef je informatie over welke mogelijkheden er zijn, en samen ontdekken we hoe jouw bevalling er uit mag zien en gaan wij hiervoor staan, hoe het ook mag lopen.

Ik hoop van je te horen.
Lieve groet,
Pien Frank

telefoon: 06- 83382239
e-mail: pien.frank@hotmail.com

Werkgebied: regio Den Haag

stageperiode december 2021 – maart 2023

 

Weet jij al hoe je je kindje wilt verwelkomen? Wat zijn jouw wensen, en die van je eventuele partner, voor je bevalling? Weet je welke keuzes je hebt en durf je daarvoor te gaan? Zie je de bevalling met vertrouwen tegemoet, kijk je er naar uit of juist tegenop? Graag ga ik met jou/jullie aan de slag om ervoor te zorgen dat je met een tevreden en trots gevoel kunt terugkijken op de bevalling. Ook als het anders loopt dan je voor ogen had. Ik ben er voor jou en je evt. partner, voor, tijdens en na de bevalling, zolang jij dat prettig vindt.

 

Mijn naam is Amber en ben zelf moeder van een prachtige dochter. Wil je meer weten of kennis maken? Mail me dan gerust!

 

doula-ambernadia@outlook.com

werkgebied: een uur rondom Den Haag