stagetijd februari 2022 – mei 2024

Wie heeft de regie tijdens de bevalling? Dat ben JIJ lieve zwangere! Ik bied jou en je eventuele partner ondersteuning voor, tijdens en na de bevalling. Ik bespreek met jou in alle rust jouw angsten en verlangens rondom de bevalling en geboorte. Daarnaast neem ik de keuzemogelijkheden met jou door om zo jouw persoonlijke beval-wensen in kaart te brengen.  Als het moment daar is, kun jij vertrouwen op jezelf! Tijdens de bevalling ben ik met volle aandacht en liefdevol aanwezig bij jou, (en je eventuele partner)ongeacht hoe lang de bevalling duurt. Wees welkom om contact op te nemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Liefs,

Carlijn Noorhoff

Tel.: 0645548269
Mailadres: carlijnnoorhoff@gmail.com

stagetijd juni 2022 – maart 2023

Met trots terugkijken op de geboorte van jullie kindje?
Samen zorgen we ervoor dat je dicht bij jezelf kan blijven en dat je ook tijdens de bevalling een gevoel van vertrouwen ervaart. Vertrouwen in jezelf en jullie kindje. Hoe mooi is dat?
Ik begeleid en ondersteun zowel jou als je partner, ook tijdens de zwangerschap. Door een goede voorbereiding ben je in staat bewuste keuzes te maken en hebben jullie de regie over het proces.

Ik ben Marloes en moeder van twee jonge zoontjes. Empathisch, verbindend en coach in hart en nieren. Nieuwsgierig of het klikt? Stuur me een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

Liefs,
Marloes Boot

telefoon: 06-42803503

Werkgebied: Utrecht

stagetijd juni 2022 – september 2023

Vol (zelf)vertrouwen je bevalling tegemoet. Ik hoop dat ik jou en je partner daarbij kan helpen.

In je kracht staan, vertrouwen hebben in je lichaam, je kindje, en het oh zo mooie maar impactvolle proces van zwanger zijn en bevallen. Dat is in mijn ogen alles wat je nodig hebt in deze bijzondere periode. Ik sta naast je en ondersteun je in jouw eigen proces. Ik neem jouw wensen en behoeften serieus, en ben er ook voor je als het anders loopt dan je had verwacht of gewild. Zo leef jij niet alleen vol vertrouwen naar je bevalling toe, maar kun je ook vol trots terugkijken op deze levenservaring, ongeacht hoe het loopt.

Ik ben Sanne, doula en moeder van dochter Lou (1) en kom graag met je in contact om jou en je partner te begeleiden, daar waar jullie het het meeste nodig hebben.

telefoon: 06 15 244 245
e-mail: sannetakman@gmail.com
instagram: @doula_utrecht

Werkgebied: Utrecht e.o.

stagetijd januari 2022 – maart 2023

 

Lieve Vrouw

 

Ik geloof in jou, ik geloof in de kracht van onze aarde en de helende kracht van liefde.

Jouw zwangerschap, de geboorte en jullie toekomstige ouderschap brengt een magische transformatie met zich mee. 

 

Als Doula, is het mijn missie om jou in je kracht te zetten en zelfvertrouwen te geven om van je bevalling een prachtige bekrachtigende ervaring te maken en je kindje een warm welkom in de Nieuwe Wereld te geven. 

 

Elke vrouw heeft recht op een geboorte-ervaring waar zij volledig de regie in eigen handen heeft. De wensen van jou en jouw partner staan centraal. Ik help je te ontspannen, te voelen en te vertrouwen op jouw intuïtie. 

 

Ik ben Masha, moeder van 2 kinderen en woon in Woerden; ik spreek vloeiend Engels, Nederlands en Russisch.

 

Liefde.

 

Mobiel: 0612810480

e-mail: mariababkinais@hotmail.com

Werkgebied: Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant.

 

Masha Babkina

stagetijd januari 2022 tot maart 2023

Lieve zwangere vrouw, vind jij ook dat de zwangerschap en geboorte van jouw kind alle aandacht en liefde verdiend? Ik ben Neelke en als doula neem ik rust, vertrouwen en aandacht met mij mee. Ik geloof dat de geboorte van een baby zo veel meer is dan alleen maar een medische aangelegenheid. Ik vind het net zo belangrijk dat er ook aandacht is voor de geboorte van jou als moeder. Dat jij je continue gesteund en gedragen voelt tijdens je zwangerschap en bevalling. Ik ben er voor jou én voor je partner en jullie behoeften staan altijd centraal. Ben je benieuwd of wij een klik hebben? Neem gerust contact met me op!

 

06-19634003
neelke@gmail.com
Werkgebied: regio Utrecht

Neelke Mateboer

stagetijd juni 2021 – oktober 2022

Lieve vrouw, wat een mooie én spannende tijd, zo’n zwangerschap! Een transformatie in je leven. Durf je te vertrouwen op je intuïtie en op de wijsheid van je lichaam? Naast alles wat er op je af komt? Tijdens deze belangrijke periode in je leven ben ik er heel graag voor jou én je (beval)partner. Jouw wensen en grenzen staan centraal, waaraan ik je help herinneren. Zodat jij op jouw manier kunt bevallen en dit een bekrachtigende periode in je leven zal zijn. Als Doula breng ik rust, vertrouwen en warmte met me mee. Voel je welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

mobiel 06-10595074
e-mail info@doulameike.nl
website www.doulameike.nl

stagetijd juni 2021 – oktober 2022

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ben je op zoek naar begeleiding, kennis en mentale steun voor deze ‘prachtige ingrijpende’ gebeurtenis in jouw leven? Het baren van een kind is weliswaar van alle tijd, maar het blijft spannend en bijzonder. Hoe fijn is het als jij als vrouw in deze kwetsbare tijd in je kracht staat en je liefdevol en blij terug kan kijken op de geboorte van je “kleine wonder”. Ik ondersteun jou én natuurlijk je partner graag tijdens het hele proces en wijk niet van jullie zijde. Ik ben Doula Manon God, 55 jaar, moeder van 3 volwassen kinderen, empathisch, verzorgend, coach in hart en nieren en zou graag met je kennis maken.

mobiel: 06-24221135
e-mail: info@doulamanongod.nl
site: www.doulamanongod.nl

 

stagetijd juni 2021 – oktober 2022

De geboorte van een kindje is de normale gang van de natuur en toch zo bijzonder. Zie je ernaar uit? Zie je er tegenop? Heb je geen idee hoe het zal zijn? Alle gevoelens en gedachten mogen er zijn. Ik sta graag aan jullie zijde met informatie, emotionele en fysieke steun. Samen tasten we af welke ondersteuning jullie verlangen. Vervolgens zien we hoe de bevalling verloopt. “However much we know about birth in general, we know nothing about a particular birth. We must let it unfold with its own uniqueness.” – Elizabeth Noble. Hoe het ook zal zijn, ik zal met jullie meebewegen en bijdragen een gevoel van geborgenheid. Ik ben Esli, mama van drie kinderen. Naast mijn opleiding tot doula begeleid ik gezinnen bij ziekte en trauma. Je bent van harte welkom om contact op te nemen!

mobiel 06- 51307753
e-mail levensvragen.jongen@gmail.com