stagetijd september 2022 – september 2023 

Lieve aanstaande ouders,

Verbinding, vertrouwen, omhulling, zachte kracht en verwondering passen bij mij en bij de tijd rondom geboorte. Ik ben Liesbeth, 42 jaar, moeder van vier prachtige kinderen. Door mijn ervaringen heb ik de overtuiging dat elke vrouw de oerkracht bezit om haar bevalling in te gaan! Door samen in verbinding te gaan wil ik jullie vertrouwen geven, informeren over de vele mogelijkheden en meegeven dat de regie in jullie handen mag liggen.

Mag ik mee in deze magische tijd, jullie omhullen met zachte kracht en samen toewerken naar de verwondering van de geboorte van jullie kind?

Warme groet, Liesbeth

telefoon: 06-36037736
email: liesbethiepema@gmail.com

Werkgebied: Bathmen en omgeving (maximaal 45 minuten rijden)

stagetijd juni 2022 – september 2023

 

Welkom lieve zwangere,
in mijn werk als kraamverzorgende is de verbondenheid groot. Telkens als ik de intense maar vaak ook heftige bevallingsverhalen hoor denk ik, wat had ik op dat moment graag aan jou zijde gestaan. Hoe fijn zou het zijn als ik deze missie nu met jou zou mogen delen. Als doula wil ik er graag voor jou én je (beval)partner zijn, maar ik heb ook ervaring met vrouwen die alleen een kindje krijgen. Tijdens je zwangerschap en bevalling begeleid ik je waarbij verbinding, vertrouwen en veiligheid belangrijke kernwoorden zijn, want er wordt niet alleen een kind geboren maar ook een moeder. Na de geboorte ben ik ook jou persoonlijke kraamverzorgende. Een vast gezicht tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Iemand die je wensen kent en jou en je gezin ondersteunt waar jij het nodig hebt op een natuurlijke en liefdevolle manier, met humor,kracht,warmte, rust en heel veel plezier!

Voel je welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Mijn naam is Gemma Veldhuis en ik ben zelf trotse moeder van drie volwassen zonen.
Mailadres:  gemveldhuis@gmail.com
Mobiel:        06-30745559

Werkgebied: Regio Deventer

 

stageperiode december 2021 t/m maart 2023

De aanwezigheid van een doula tijdens de geboorte van je kind, iemand die je het hele geboorteproces ondersteunt, kan een groot verschil maken tijdens je bevalling, zoals een kortere duur en minder behoefte aan pijnbestrijding.

De geweldige kracht die je in je hebt, komt ten volle tevoorschijn in de ontspanning en je kwetsbaarheid. Door te weten wat je belangrijk vindt, hoe je kunt ontspannen en wat je spannend vindt, kan ik je ondersteunen op de manier die bij jou en je partner past.

Ik ben Marjan, moeder van 3 volwassen kinderen. Met rust en toewijding sta ik graag naast jou en je partner tijdens je zwangerschap en je bevalling.

Emailadres: doulamarjan@outlook.com
Telefoonnummer: 06-14936189

Marjan Zijderveld

stagetijd januari 2022 januari 2023

Het krijgen van een kindje is een hele mooie, bijzondere en intense gebeurtenis. Ik ben er voor je, mentaal en fysiek. Ik help jullie, op een nuchtere, down to earth manier, voor te bereiden. Zodat jullie vol vertrouwen en ontspanning de bevalling in gaan. Een voorbereiding die ook leuk en interessant is voor je partner. We kijken samen wat jij en je partner nodig hebben en wat jullie behoeftes zijn. Een bevalling om tevreden en positief op terug te kijken. Door de regie in eigen hand te houden.

Ik ben Sanne, moeder van 2 meisjes. Ik ben rustig, nuchter, toegankelijk en betrokken.

Wil je vrijblijvend even kletsen? Dan hoor ik graag van je.

06-53459755
sanne.bosch@hotmail.nl