stagetijd september 2022 – september 2023

Het moment dat er een kindje wordt geboren, wordt er ook een moeder geboren! Zwangerschap kan veel emoties met zich meebrengen, van blijdschap en intens geluk tot spanning en onzekerheid. Als doula kan ik jou en je partner mentaal en fysiek ondersteunen tijdens deze spannende, maar prachtige transitie naar het ouderschap!

Mijn naam is Xumi en mijn grote passie is kennis opdoen over het wonderlijke van alles rondom zwangerschap, bevallen en postpartum. Graag wil ik deze kennis met iedereen delen, omdat ik alle vrouwen een fijne bevalling gun! Ik vind het belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent over de keuzes die je rondom je bevalling kunt maken. Daardoor houd jij de regie. Daarbij zal ik zal jou en je partner ondersteunen waar nodig en samen met jullie werken naar een fijne bevalling waarin jij je zelfverzekerd en krachtig voelt. Of het nou loopt zoals gepland of dat het anders loopt dan verwacht, het belangrijkste is dat jij trots kunt terugkijken op het mooiste moment van je leven, want wat een wonder breng jij straks op deze wereld!

Benieuwd hoe ik jullie kan ondersteunen? Bel gerust of stuur een berichtje!

telefoon: 06 41597385
e-mail: xumi.simons@doulamoroa.nl

Werkgebied: Zaanstad

stagetijd oktober 2022 – september 2023 

Ik geloof in de eindeloze kracht van elke vrouw. Zwanger zijn en bevallen is voor velen het meest bijzondere, maar tegelijkertijd ook spannendste wat je mee kan maken. Mijn wens is dat elke vrouw en eventuele partner de bevalling vol (zelf)vertrouwen in mag gaan en er achteraf met een trots gevoel op terug kan kijken, op welke wijze deze ook verloopt. In de maanden voorafgaand onderzoeken we jou/jullie geboortewensen. We bouwen aan een vertrouwensband om zo te zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de bevalling.

Ik ben zorgzaam en geduldig, maar ook duidelijk en daadkrachtig. Ik sta aan jullie zijde en ondersteun daar waar nodig, zowel mentaal als fysiek. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke connectie en neem graag de tijd om te bekijken of we die klik voelen, neem gerust vrijblijvend contact op.

telefoon: 06 1481 9074
e-mail: olyavanpoppel@gmail.com

werkgebied: Amsterdam + 1 uur (Noord-Holland / Zuid-Holland / Utrecht / Flevoland)

stagetijd september 2022 – september 2023 

Een geboorte vol vertrouwen vanuit je eigen kracht

Ik ben Iris, een nuchtere doula met een sensitieve en zachte kant en moeder van 4 kinderen. Mijn focus is het geven van rust en vertrouwen tijdens de bevalling. Door volledig te vertrouwen op je intuïtie en je eigen lichaam is er meer ontspanning en minder ruimte voor angst. Je durft je over te geven aan het geboorteproces en alle sensaties en gevoelens die daarbij horen. Dit doe ik door middel van het vergroten van je kennis van het geboorteproces. Het oefenen met meditaties, affirmaties en ademhalingstechnieken. Maar ook door massages, luchtigheid en lekker samen lachen.

Jouw (geboorte)partner speelt een hele mooie en liefdevolle rol tijdens de geboorte dus betrek ik hem of haar intensief bij het gehele proces. Samen onderzoeken we jullie keuzes, wensen, angsten en verwachtingen. Ook bij medische bevallingen. Als doula zorg ik tijdens de bevalling voor jullie veilige bubbel en een positieve mindset zodat jij de regie houdt én kan meebewegen met veranderende omstandigheden. Sámen, als een team, en vanuit je eigen vrouwelijke kracht jullie kindje verwelkomen is magisch. Ik gun dat iedereen!

Mocht je nieuwsgierig zijn, stuur me dan een berichtje.

Zachte groet, Iris

telefoon: 0621801008
e-mail: irisv.wijk@gmail.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/iris-van-wijk-54335823/

Werkgebied: Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en omgeving

stagetijd september 2022 – maart 2023 (andere periode eventueel bespreekbaar)

 

Lieve aanstaande mama (en partner),

Ben jij op zoek naar een zorgzame, daadkrachtige doula met een vleugje humor en die vertrouwt op haar intuïtie? Die heb je nu gevonden. Met deze eigenschappen zou ik je kunnen ondersteunen om je in jouw eigen kracht te laten staan en eigen regie in handen te houden tijdens je zwangerschap en de bevalling. Ik ben Sabrina, 48 jaar en moeder van 2 volwassen kinderen. Het zou leuk zijn als je contact met mij opneemt om kennis te maken.

Veel liefs, doula Sabrina

mobiel: 06-17355207
email: doulasabrina@hotmail.com

Werkgebied: Amsterdam en wijde omgeving (maximaal 45 minuten rijden vanuit Amsterdam)

 

Sevgili anne adayı (ve partneri),

Hamilelik ve doğum sırasında ekstra destek mi arıyorsunuz?
Bu konuda size yardımcı olmak isterim.
Benim adım Sabrina, 48 yaşında ve 2 yetişkin çocuk annesiyim.
Hayatınızın bu özel evresinde size yardımcı olabilirim.
Benimle tanışmak ve kontak kurmak isterseniz;

Cep telefonum: +31 6 17355207
E-posta: doulasabrina@hotmail.com

Çalışma bölgesi tercihim Amsterdam ve çevresi (Amsterdam’dan arabayla maksimum 45 dakika)

 

stagetijd december 2020 – april 2022

Ik ben Jos Derksen, 64 jaar en een trotse moeder van inmiddels twee prachtige volwassen kinderen. Na ruim 25 jaar als professionele coach in het onderwijs en de zorg, heb ik besloten om mijn kwaliteiten en levenservaring in te zetten bij het ondersteunen van jonge vrouwen en hun partner tijdens deze mooie en soms spannende nieuwe reis. Als Doula kan ik je beloven dat ik jullie het hele traject bij sta. Mede door het opstellen van een geboorteplan, bouwen we een vertrouwensband op en zal ik tijdens de hele bevalling aanwezig zijn. Mijn allerbelangrijkste taak als Doula zal zijn om de rust te bewaren en de ruimte te creëren die jullie nodig hebben. Met liefde voor het (nieuwe) leven lijkt het mij fantastisch om je te mogen ondersteunen bij deze bijzondere levenservaring. Ik kijk er dan ook naar uit om kennis te maken.

mobiel 06-12157629
e-mail josderksen56@gmail.com

stagetijd juni 2021 – oktober 2022

Zie je als een berg op tegen de bevalling? Of vind je het juist een uitdaging om die berg te beklimmen? Hoe je er ook tegenaan kijkt, ik help je met vertrouwen en ontspannen naar de bevalling toe te groeien. Door de voorbereiding die bestaat uit een aantal gesprekken, samen met je partner. Of met jou alleen, bijvoorbeeld als je geen partner hebt. Bij de bevalling kan ik er zijn om je op allerlei manieren te ondersteunen. Ook al wordt het misschien geen piekervaring, bevallen is een ingrijpende levensgebeurtenis waarbij jij bepaalt waar je behoefte aan hebt.

mobiel 06-12128442
e-mail ajaleemans@hotmail.com