stagetijd februari 2022 – mei 2024

Wil je zin krijgen in jouw bevalling, of in ieder geval ‘met volle angst vooruit*’ durven te gaan, dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik wil samen met jou/jullie in kaart brengen hoe een magische bevalling er voor jou uit ziet. Gaandeweg zullen we praktische zaken behandelen maar vooral inchecken bij jouw gevoel en ruimte geven aan eventuele angsten. Samen zetten we jouw bevalwensen op papier ter voorbereiding op dit life-changing event.

Tijdens de bevalling zal ik jouw wensen en grenzen bewaken. Daarnaast geef ik tips voor bijvoorbeeld ademhaling, massage en houdingen.

Liefs,
Kyra

Telefoonnummer: +31 (0)6 45 14 23 08
Website: www.debaarheid.com

stagetijd februari 2022 – mei 2024

Jouw kindje welkom heetten in alle rust, vol liefde en helemaal in jouw kracht. Met regie en kennis over de keuzes die je hebt en met vertrouwen in jouw lichaam is de bevalling een moment waar je naar uit mag kijken. Als doula kan ik jou ondersteunen door je in verbinding te brengen met jezelf maar ook met je kindje. Door samen, ook met jouw (beval)partner, naar jullie wensen en vragen te kijken wordt dit helemaal jullie moment of dat nu thuis of in het ziekenhuis is. Dat jullie straks vol blijdschap en trots terug mogen kijken op deze transformerende blijde gebeurtenis is mijn doel. 

Bel me gerust om vrijblijvend kennis te maken. Ik vind het belangrijk dat we allebei een klik voelen. 

Liefs,

Margriet

Mailadres: h.g.m.schouten@gmail.com
Telefoonnummer: 0683178676
Rosmalen, regio Den Bosch + 45 min
(Zaltbommel, Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Gorinchem, Nijmegen, Utrecht)

stagetijd januari 2022 – maart 2023

 

Hallo lieve, zwangere vrouw,

 

Wat fijn dat je er bent! Als doula ga ik met jou en je eventuele (beval)partner mee op jullie magische reis van zwangerschap en geboorte. Samen kijken we waar behoefte aan is, zodat jij durft te vertrouwen op de intuïtie, kracht en wijsheid die je al bezit. Van informatie tot tools en ontspanning. Van daaruit werken we toe naar een positieve bevalling, waarin jij kan en mag bevallen op jouw manier. Het maakt mij niet uit of dat rauw, puur, rustig, sereen, heftig of kalm is, bij mij mag alles er zijn! Tijdens de bevalling zal ik zacht en warm aanwezig zijn, je fysiek ondersteunen als je wilt, en je eraan herinneren dat jouw wensen en grenzen centraal staan. Want één ding weet ik zeker, dit is jouw bevalling, jij hebt de regie!

 

Mag ik met jullie mee op reis?

 

Liefs, Floortje

06 20208779

doulafloortje@gmail.com

Werkgebied: Gelderland en Noord-brabant