stagetijd januari 2022 – augustus 2022

Mijn naam is Audri, 39 jaar en Doula in opleiding. Samen met mijn vriend en ons zoontje van 4 jaar woon ik in midden Limburg.

De weg naar het ouderschap is een prachtig transformerend en soms ook overweldigend proces, naast een kindje worden er immers ook ouders geboren. Graag ben ik er om jullie in rust en met zachte kracht te kunnen ondersteunen tijdens deze reis. Jullie te voorzien van alle nodige informatie en voorbereiding rondom de bevalling zodat de geboorte van jullie kindje ook echt jullie reis wordt.

Heel graag ga ik met jullie in gesprek om te voelen of er een wederzijdse klik is en ik jullie mag ondersteunen tijdens deze reis.

Werkgebied: heel Limburg
Telefoon: 0619908746
Email: audriramaekers@hotmail.com

Audri Ramaekers

stagetijd juni 2021 – oktober 2022

Hoe bepalend is een mooie geboorte als welkom voor je kind? Een mooie geboorte maakt groot verschil als start in het leven van het kind, èn dat van jonge ouders. Een goede voorbereiding op je bevalling, is het àllergrootste kraamcadeau wat jij je kind kunt schenken. Een cadeau dat levenslang dóórwerkt. Graag draag ik hieraan bij. Ik ben Doula Neeltje. Een mooie geboorte is een stevige startbasis en verbinding voor het nieuwe ouderschap. Voor het kind een waardevolle ervaring, waarin het kind zich zeer welkom en geborgen mag weten in een zachte landing op aarde. Zorgvuldigheid vanuit rust, met respect voor het wonder dat zich voltrekt, zijn daarbij mijn kernwaardes. Gewaardeerde eigenschappen van mij zijn: rust, open blik, zacht, blij, stevig, praktisch en flexibel. Bij mij mag àlles er zijn. Ook als het lastig is. Inzichten vanuit de gezondheidszorg als begeleider en vanuit mijn energetische praktijk als bloesemtherapeut, healer, reader en opsteller, neem ik met mij mee.

mobiel 06-36180005
e-mail n.e.berkenbosch@gmail.com