stagetijd augustus 2022 – juni 2023 

Mijn missie is om vrouwen en hun partners te helpen naar een positieve, ontspannen zwangerschap en bevalling, vol vertrouwen en zonder angst, waardoor er een relaxte start voor het hele gezin is. Ik help je in de voorbereiding op jouw bevalling, om je vertrouwen en ontspanning te vergroten en de regie te behouden. Op het moment suprême ben ik continue aanwezig en geef ik jou (én je partner) mentale, emotionele en fysieke steun.

Mijn naam is Mariska (1986), ik ben moeder van Jacky (2018) en Loïs (2020) en woon in Twello. De focus in mijn begeleiding ligt op verbinden, informeren en een veilige omgeving creëren. Met aandacht, empathie, openheid, een vleugje humor en nuchterheid hoop ik jullie optimaal te kunnen ondersteunen in het creëren van jullie eigen geboorteverhaal.

Meer weten? Kijk op www.uitgerekendmariska.nl of neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.
Vol vertrouwen,
Mariska

telefoon: 0630144015
e-mail: welkom@uitgerekendmariska.nl
instagram: @uitgerekend_mariska

Werkgebied: Gelderland & Overijssel (max 45 minuten rijden vanaf Twello)

stagetijd juli 2022 – september 2023 

Gefeliciteerd lieve mama, je bent zwanger! In liefde en rust begeleid ik jou en je eventuele partner in deze bijzondere fase. Samen bereiden we ons voor op de geboorte die jij voor ogen hebt, zodat jij je kindje ontspannen, zacht en liefdevol kunt verwelkomen. Ik moedig je aan je eigen koers te varen en te vertrouwen op je innerlijke wijsheid en superkracht! Ik help je bij de voorbereiding, zodat je bewuste keuzes kunt maken. Tijdens de bevalling geef ik alle ondersteuning die jij nodig hebt om ervoor te zorgen dat jij van jouw bevalling een prachtige ervaring gaat maken waar je met trots op terug kijkt.

Ik ben Laura, 36 jaar en moeder van 2 dochters. Door mijn eigen ervaring geloof ik dat iedere vrouw intuïtief weet wat er nodig is om te bevallen.

Zullen we kennismaken?
telefoon: 06-10872389
e-mail: Laura_vreeling@hotmail.com

Werkgebied: Arnhem/Nijmegen (1 uur rijden vanuit Elst, GLD)

stagetijd januari 2022 – januari 2023

Hoe wil jij bevallen? Kijk je er naar uit? Of juist niet? Als aanstaande ouder komt er veel op je af. Er zijn allerlei keuzes te maken en veel verschillende adviezen. En ideaal gezien zou je vooral ontspannen zijn. Ik ben Anna, een betrokken, optimistische en realistische Doula. In spannende situaties breng ik rust, een lach en een open-mind. In gesprekken met jou en je eventuele partner verkennen we (beval)wensen, ik ondersteun jou/jullie om eigen keuzes te maken. Door het bieden van mentale en fysieke steun help ik bij een bewuste en ontspannen ervaring van de zwangerschap en bevalling.
Voel je vrij om contact op te nemen. Graag maak ik kennis om te kijken of er een klik is.

How do you want to give birth? Are you looking forward to it? Or not at all? There is so much to process for a parent-to-be. So many choices to make and a diversity of advice. While ideally you’d be mostly relaxed. I’m Anna, a committed, optimistic and realistic Doula. In tense situations I bring calmness, a smile and an open-mind. In conversations with you and your partner (if so), we’ll explore your (birth)preferences, I’ll support you to make your own decisions. By offering mental and physical support I help with a conscious and relaxed experience of pregnancy and childbirth.
Feel free to get in touch. I would like to meet to see if we match.

www.doula-anna.nl
mail@doula-anna.nl
Werkgebied: maximaal 45 min. rijden vanuit Nijmegen.

Anna Stroot