Stagedoula voor jou

Eva Schepens


Anne Smits


Judith Barth


Mieke van der Marel


Inger WieringEsther Cardenes WasserDebby Albers


Lyze Thüss


Sam Bierhof


Anne van der Vlugt


Els Boon


Anne Salet


Doenja Kort


Janna Wijbrands


Sanne Voerman


Nicky Nobbe


Jolanda Meester Veen


Anne Reijnders


Ben je zwanger en op zoek naar een stagedoula? 

Onze doula's-in-opleiding maken graag kennis met je!
Zij zijn blij met een stage tijdens hun opleidingsperiode.

Neem contact op met een doula in opleiding voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Zodra een doula in opleiding haar 3 verplichte stages heeft afgerond zal zij niet meer te zien zijn op deze pagina!


Stagedoula's ingedeeld naar provincie!

Provincie DRENTHE

Provincie DRENTHE

ESTHER CARDENES WASSER uit Zuidlaren

ESTHER CARDENES WASSER uit Zuidlaren

Op zoek naar 3 stages

provincie Drenthe

stagetijd september 2020 - oktober 2021

Hoi, ik ben Esther! Ik ben in opleiding tot doula en ben nu op zoek naar een stel dat een kindje verwacht en ik gedurende de zwangerschap en bevalling mag begeleiden. Ik heb me lang afgevraagd hoe ik het beroep doula het beste kon omschrijven en hier kwam ik op uit: een doula is iemand die jou in jezelf laat geloven, in jouw baby, en dat jij de zwangerschap, bevalling en het moederschap aankan. Jouw persoonlijke cheerleader! Ik help jou met eventuele angsten en zorgen, want er komt veel op je af vanaf het moment dat je die positieve test vasthoudt. De begeleiding bestaat uit minimaal 3 gesprekken gedurende de zwangerschap en ik ben aanwezig tijdens de bevalling om jou en je partner te ondersteunen op de manier die bij jullie past.

mobiel 06-40227953

email esther.cardenes@hotmail.com

Provincie FRIESLAND

Provincie FRIESLAND

Provincie GELDERLAND

Provincie GELDERLAND

FRANK RIEZENBOS uit Wageningen

FRANK RIEZENBOS uit Wageningen

Op zoek naar 2 stages

provincie Gelderland en Amsterdam

stagetijd juni 2019 - oktober 2020

Mijn naam is Frank en vanaf september 2019 kan ik jou Doula zijn (jij als zwangere vrouw of speciaal voor je partner). Graag kom ik langs om te praten, te luisteren en te plannen. Ik volg de Doula opleiding te Utrecht, ben bij de bevallingen geweest van mijn eigen kinderen en doe al jaren onderzoek naar bevallingen. Ik geloof in de oerkracht die huist in iedere vrouw en de regie kan nemen bij de bevalling. Dat is mijn uitgangspunt tijdens mijn ondersteuning. Ik spreek meerdere talen (Frans, NL, Engels, Portugees en Thaïs) en heb woonervaring in verscheidene culturen (Frankrijk, USA, Marokko, Thailand en Portugal). Mijn overtuiging is dat een goede bevalling bijdraagt aan de kwaliteit van het nieuw geboren leven en de het leven van de moeder. Hiervoor zet ik mij graag in.

mobiel 06-30967787

email doulafrank.nl@gmail.com

website www.doulafrank.nl (under construction)

JOYCE RUTGERS uit Zutphen

JOYCE RUTGERS uit Zutphen

Op zoek naar 1 stage

provincie Gelderland

Stagetijd december 2020 - 1 april 2022

Hallo lieve aanstaande ouder(s)! Een lief nieuw mensenkind is onderweg om geboren te worden. Een magische periode is aangebroken waarin je baby groeit en sterk mag worden in jouw lijf. Als doula begeleid ik je graag om intens van deze bijzondere periode te genieten en om je rustig en vol vertrouwen voor te bereiden op de bevalling. Vanuit jouw kracht, eigen regie en mogelijkheden kijken we samen naar wat jij (en je partner) nodig hebben om hier een gebeurtenis van te maken waar jullie met veel liefde en tevredenheid op terug kunnen kijken; liefde voor het leven. Ik zie ernaar uit om (vrijblijvend) kennis met je te maken en te onderzoeken of wij deze uitdaging samen aan willen gaan! ~JOY for life~

mobiel 06-57322379

email doulajoyce.zutphen@gmail.com

Instagram doula_joyce

JANNA WIJBRANDS uit Zevenaar

JANNA WIJBRANDS uit Zevenaar

Op zoek naar 3 stages

provincie Gelderland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

De geboorte van een klein wonder is natuurlijk je avontuur naar een nieuw gezin.  Ik ondersteun jou tijdens de zwangerschap en bevalling. We leren elkaar kennen en kijken naar wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Ik ben liefdevol, nuchter en spontaan, mijn kracht ligt in het omdenken van situaties. Kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan. Ik geloof in je eigen moederkracht en dat iedereen moet kunnen bevallen op de manier die jezelf wilt.  Tijdens de bevalling bied ik ondersteuning, bewaak de grenzen en wensen die je hebt, behoud rust en help waar dat nodig is. Of je nu thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen, met of zonder pijnmedicatie, ik ben er voor jou en jouw partner.   Waarom niet alle hulp krijgen die mogelijk is? Wil jij nu meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij een berichtje of neem een kijkje op mijn website.   Liefs Janna.

mobiel 06-30946653

email janna.hoek@hotmail.com

website www.moedergevoel.nl

Provincie GRONINGEN

Provincie GRONINGEN

ANNE SMITS uit Haren

ANNE SMITS uit Haren

Op zoek naar 2 stages

provincie Groningen

Stagetijd december 2020 -1 april 2022

Mijn naam is Anne, doula in opleiding in de regio Groningen / Drenthe. Een verbinding met en fascinatie voor zwangerschap en geboorte bracht me bij de opleiding. Zo’n mooi, natuurlijk en wezenlijk proces dat een blauwdruk vormt voor het kindje en het leven van de ouder(s) transformeert. Ik geloof dat jij als vrouw alles in je hebt om te kunnen bevallen op jouw manier en je kindje zo’n gezond en liefdevol mogelijke start in het leven te geven. Graag ondersteun ik je om deze periode bewust, met vertrouwen en in je eigen kracht te ervaren. Samen bespreken we alle mogelijkheden, jouw wensen en grenzen en ondersteun ik je graag daar waar jouw behoefte ligt. De gehele bevalling ben en blijf ik bij jou (en je evt. partner) zodat je continue support ervaart en daarin kunt ontspannen.

mobiel 06-15657775

email maildoula.anne@gmail.com

Provincie LIMBURG

Provincie LIMBURG

Provincie NOORD-BRABANT

Provincie NOORD-BRABANT

ANNE REIJNDERS uit 's Hertogenbosch

ANNE REIJNDERS uit 's Hertogenbosch

Op zoek naar 2 stages

provincie Noord-Brabant

Stagetijd december 2020 - 1 april 2022

Als doula ondersteun ik jou en je gezin om de zwangerschap en geboorte vorm te geven. Er zijn namelijk tal van manieren om deze ervaring aan je wensen aan te passen. Je verdiepen in mogelijke keuzes, je voorkeuren en de magische processen in je lijf is daarbij belangrijk. Het zelfvertrouwen om keuzes te maken en communiceren onmisbaar. Ik begeleid jullie daar graag in, met onvoorwaardelijke steun, nuchterheid en kennis. Zo creëer je, samen, een intiem en krachtig moment om later met trots en liefde op terug te kijken. Ook als de geboorte anders verliep dan gehoopt, of als jouw situatie en wensen afwijken van ‘de norm’. Met jullie wensen en behoeften centraal werken we toe naar de kennismaking met jullie kindje. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!

mobiel 06-10601805

email annereijnders91@gmail.com

NIKKIE WORTMAN uit Breda

NIKKIE WORTMAN uit Breda

Op zoek naar 3 stages

Stagetijd december 2020 -1 april 2022

Je draagt je kindje. De natuur creëert nieuw leven door jou heen. Zo mooi. In liefde en warmte begeleid ik jullie tijdens deze prachtige reis. Rust en vertrouwen in buik, hart en hoofd. Op zoek gaan naar de diepere en hogere lagen in jezelf. Om jezelf te durven te zijn en jezelf te durven geven. Ik stem af op wat jullie nodig hebben: informatie, ontspanning, vrije keuzes, tools. Samen bereiden we ons voor op de geboorte die jullie voor ogen hebben. Zodat jullie in alle liefde, rust en aanwezigheid jullie kindje kunnen verwelkomen en kunnen terugkijken op een bekrachtigende geboorte-ervaring. Vol overgave ben ik een stille kracht om jullie geboorte te faciliteren. “Dance to the beat of your own drum” Lieve groet [moeder van twee dochters]

mobiel 06-15222936

email nikkiewortman@gmail.com

provincie Noord-Brabant

Provincie NOORD-HOLLAND

Provincie NOORD-HOLLAND

DEBBY ALBERS uit Aalsmeer

DEBBY ALBERS uit Aalsmeer

Op zoek naar 2 stages

procincie Noord-Holland

stagetijd oktober 2020 - oktober 2021

Hallo, ik ben Debby, moeder van drie prachtige volwassen kinderen. Naast het wonder van een kind baren is zwangerschap tevens een verkenningstocht van je ongekende mogelijkheden en een ontdekkingstocht van de oerkrachten in jouw lijf. Zonder de regie te verliezen ontvouwt volgens jouw droom een authentieke bevalling met de kroon: een onvergetelijke geboorte. Kortom; een groots en indrukwekkend werk mooie mama dat natuurlijk wel liefdevol ondersteunt, beschermd en bewaakt dient te worden. De herinnering aan dat wonderlijke moment neem je tenslotte je hele leven mee. Kijk op mijn website, daar bonkt mijn grote enthousiaste doula hart voor jou.

mobiel 06-51836342

email debby@thanda.nl

website www.birthdouladebby.nl

ELS BOON uit Haarlem

ELS BOON uit Haarlem

Op zoek naar 3 stages

provincie Noord-Holland

Stagetijd december 2020 -1 april 2022

Hallo! Ik ben Els, 37, trotse moeder én doula. Je bent zwanger, jullie verwachten een kindje, wat prachtig! Vanuit rust, kracht en aanwezigheid lever ik met passie een bijdrage aan jouw bevalling. Samen onderzoeken we in de gesprekken wat jullie verlangen en nodig hebben, zodat jullie vol vertrouwen de bevalling tegemoet treden. Ik help jullie richting geven, en ben er voor jullie in deze spannende en meest bijzondere periode. Wil jij regie ervaren? Mijn missie is dat jij je je eigen kracht ervaart; voor, tijdens en na de bevalling. Dat jij de rest van je leven met trots en blijdschap op dit moment terug zal kijken. Een mooie start voor jou en jullie kindje. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking!

mobiel 06-45774618

email elsjeboon@hotmail.com

website https://www.linkedin.com/in/els-boon-408543182/

EVA SCHEPENS uit Haarlem

EVA SCHEPENS uit Haarlem

Op zoek naar 3 stages

provincie Noord-Holland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Wat een mooi nieuws, je bent zwanger, gefeliciteerd! Zwanger zijn, bevallen en moeder worden is spannend en onzeker maar het is tegelijkertijd ook magisch. Een goed begin is fundamenteel, de eerste duizend dagen, van conceptie tot peuter van twee. Je verdient daarom het allerbeste. De kernboodschap vanuit mij als doula is empowerment, doorgronden wat je lichaam nodig heeft. Want wanneer jij vertrouwen hebt in je lichaam ben je sneller geneigd om je wensen uit te spreken. Ik probeer als doula een eerlijk, echt beeld te schetsen. Een waarin jij en je partner centraal staat, met meer zelfvertrouwen en minder angst. Graag help ik je deze kracht te vinden en op je eigen lichaam en intuïtie te leren vertrouwen met mijn kennis, oprechte interesse en natuurlijke zorgzaamheid. In verband met mijn eigen zwangerschap ben ik per begin juni weer beschikbaar! Vanaf januari t/m eind mei ben ik zelf met verlof. Je mag mij wel al benaderen in mijn verlof! Dan maken we alvast een afspraak.

mobiel 06-38190240

email ebf.schepens@gmail.com

JOLANDA MEESTER VEEN uit Amsterdam

JOLANDA MEESTER VEEN uit Amsterdam

Op zoek naar 3 stages

provincie Noord-Holland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Hallo soon to be mama Ik ben Jolanda, 49jaar. Moeder van 2 zonen, 26 en 19 jaar. Als kind vond ik het al het grootste wonder van de natuur..Zwanger zijn en de geboorte van een kindje...Prachtig! En nu, als Doula in opleiding wil ik jou alle vertrouwen, steun en begeleiding geven die jij (en je partner) nodig hebben. Waardoor je optimaal kan genieten van je zwangerschap en in alle rust naar je bevalling toegroeit! En als jij je kindje gaat ontmoeten dan ben ik daar, vanaf het moment dat jij dat wilt. Ik wijk niet meer van jouw zijde. 100% jouw Doula. Ik verheug mij erop!

mobiel 06-13487161

email jolanda71@live.nl

JOS DERKSEN uit Amstelveen

JOS DERKSEN uit Amstelveen

Op zoek naar 3 stages

provincie Noord-Holland

Stagetijd december 2020 - 1 april 2022

Ik ben Jos Derksen, 64 jaar en een trotse moeder van inmiddels twee prachtige volwassen kinderen. Na ruim 25 jaar als professionele coach in het onderwijs en de zorg, heb ik besloten om mijn kwaliteiten en levenservaring in te zetten bij het ondersteunen van jonge vrouwen en hun partner tijdens deze mooie en soms spannende nieuwe reis. Als Doula kan ik je beloven dat ik jullie het hele traject bij sta. Mede door het opstellen van een geboorteplan, bouwen we een vertrouwensband op en zal ik tijdens de hele bevalling aanwezig zijn. Mijn allerbelangrijkste taak als Doula zal zijn om de rust te bewaren en de ruimte te creëren die jullie nodig hebben. Met liefde voor het (nieuwe) leven lijkt het mij fantastisch om je te mogen ondersteunen bij deze bijzondere levenservaring. Ik kijk er dan ook naar uit om kennis te maken.

mobiel 06-12157629

email josderksen56@gmail.com

JUDITH BARTH uit Laren

JUDITH BARTH uit Laren

Op zoek naar 3 stages

provincie Zuid-Holland

stagetijd december 2019 - 1 april 2021

Hallo! Ik ben Judith (43), woon in het Gooise dorp Laren, ben de trotse moeder van Luna (19) en Yasha (17) en doula-in-opleiding. Het krijgen van een kindje is een bijzondere, intense periode, waarin er als zwangere van alles op je afkomt. Naast de medische begeleiding door de verloskundige, kan ik een waardevolle aanvulling zijn voor jou als doula. Ik kan je helpen je persoonlijke wensen en mogelijkheden rondom de bevalling in kaart te brengen en ben een continue steun voor je, zowel emotioneel als fysiek. Zodat je t gevoel krijgt de regie te hebben over je bevalling en kan terugkijken op een magische levenservaring. Ik help je graag als doula je “mamakracht” te vinden. Ik hoop van je te horen en wie weet zien we elkaar! Lieve groet, Judith

mobiel 06-30765409

email doulajuut@hotmail.com

METTE CATON uit Amsterdam

METTE CATON uit Amsterdam

Op zoek naar 3 stages

procincie Noord-Holland

Stagetijd december 2020 - 1 april 2022

You’re pregnant! Having a baby is a life changing event and having a baby abroad is especially adventurous. My name is Mette, I had my two boys abroad and I missed having a support system. I’m happy I can now make a difference to others who find themselves in a similar situation. As your Doula I can give you the information, advice and support you need during pregnancy and childbirth. It is important that you are comfortable and relaxed. I’m here to help you feel encouraged and empowered to make choices that are right for you throughout this very important period. I‘m a Dutch national, I’m fluent in English and in Spanish and can make you feel at home in your own language! Hablo español y me encantaría hacerte sentir como en casa y ayudarte en todo lo que necesites. Please call or email me if you have any questions or if you’d like a friendly chat and we can find out whether I can be of assistance to you.

mobiel 06-43855886

email mettecaton@gmail.com

NICKY NOBBE uit IJmuiden

NICKY NOBBE uit IJmuiden

Op zoek naar 2 stages

provincie Noord-Holland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Hallo, mijn naam is Nicky en ben doula in opleiding. ik ben 2 keer bij een bevalling aanwezig geweest en de laatste in 2019 heeft mij laten beseffen dat hier mijn passie ligt. Elke vrouw, en zo ook elke bevalling is anders en ik denk dat daar meer aandacht aan gegeven kan worden. Als doula wil ik er voor zorgen dat jij (jullie) je gehoord voelt, en dat de rust tijdens de bevalling bewaard blijft. Mensen omschrijven mij als open-minded, zorgzaam en inlevend. De zwangerschap is een mooie maar ook spannende tijd. Als doula sta ik 24/7 voor jullie klaar ook om vragen te beantwoorden.

mobiel 06-39234818

email nickynobbe.doula@gmail.com

Provincie OVERIJSSEL

Provincie OVERIJSSEL

ANGELINA MANNAK uit Zwolle

ANGELINA MANNAK uit Zwolle

Op zoek naar 1 stage

provincie

Stagetijd december 2020 -1 april 2022

Hoi!  Mijn naam is Angelina, ik ben 42 jaar, getrouwd en trotse moeder van twee kinderen (4 en 6 jaar). Al voor de geboorte van mijn kinderen had ik veel interesse in verloskunde en tijdens mijn zwangerschappen en de periode daarna is mijn fascinatie omtrent het geboorteproces vergroot en voelde ik sterk de behoefte om hier meer mee te gaan doen. Zo ben ik begonnen met de opleiding tot doula. Ik zou jou en jouw partner graag tijdens de zwangerschap en bevalling begeleiden en ondersteunen. Al tijdens de zwangerschap kijken we samen naar jullie wensen en wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier kun jij in rust genieten van deze bijzondere tijd en met vertrouwen naar de bevalling uitkijken. Ik ben er voor je!

mobiel 06-41228982

email mannakangelina@gmail.com

LISANNE CORPELEIJN uit Deventer

LISANNE CORPELEIJN uit Deventer

Op zoek naar 3 stages

provincie Overijssel

stagetijd september 2020- oktober 2021

Mijn naam is Lisanne Corpeleijn en ik ben Doula in Deventer. Als Doula ben ik ieder moment van de dag een houvast tijdens jouw zwangerschap, de bevalling en de periode daarna en help ik jullie met jullie wensen en behoeften. Samen met jullie creëer ik een veilige omgeving om over spanningen, angsten of onzekerheden te praten en help ik deze om te zetten in positieve gedachten. Dit doe ik door net iets verder te kijken waardoor we samen tot de kern komen. Zo krijgen jullie meer zelfvertrouwen en kunnen jullie meer genieten van deze bijzonder periode. Met mijn empathisch vermogen, zorgzaamheid en oprechte interesse ga ik met aandacht de verbintenis met jullie aan. Mijn missie is jullie een prachtige herinnering mee te geven aan deze magische tijd.

mobiel 06-14235801

email lies_mags@hotmail.com

Provincie UTRECHT

Provincie UTRECHT

DOENJA KORT uit Utrecht

DOENJA KORT uit Utrecht

Op zoek naar 3 stages

provincie Utrecht

stagetijd september 2020 - oktober 2021

Hoi! Mijn naam is Doenja en ik ben doula in de omgeving van Zeist. De betekenis van mijn naam is ‘leven’ en ‘op aarde zijn’, maar ook ‘voegzaam’ en ‘dichterbij’. Als doula voeg ik me naar jouw wensen en sta ik jou van dichtbij bij tijdens de zwangerschap en de geboorte van nieuw leven: jouw kindje! Met rust en positiviteit help ik jou vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam, zodat je met een gerust hart toegroeit naar de bevalling van jouw kindje. Ik luister naar jouw verhaal en (eventuele) angsten, en denk mee met de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en behoeften. Jouw intuïtie staat daarbij centraal. Tijdens de bevalling blijf ik bij je en bied ik jou (en je partner) de ondersteuning die je wenst. Ik ben rustig en liefdevol, en handel vanuit een warme, open en respectvolle houding. Ik heb het volle vertrouwen in jou! Wil je mij als doula? Doen-Ja!

mobiel 06-22875276

email doenja_kort@hotmail.com

INGER WIERING uit Utrecht

INGER WIERING uit Utrecht

Op zoek naar 3 stages

provincie Utrecht

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Mijn naam is Inger, 27 jaar oud en woon in het centrum van Utrecht. Vanaf jongs af aan is mijn allergrootste fascinatie alles wat te maken heeft met het ontstaan van nieuw leven. Naast dat ik ontwerpster ben voor zwangere vrouwen en kinderen, ben ik dolenthousiast om Doula te zijn. Ik hoop aanstaande ouders met heel veel liefde te kunnen gaan steunen, begeleiden en bemoedigen tijdens de zwangerschap en bevalling. Ik ben er voor je, luister graag naar jouw verhaal en wensen en ondersteun waar nodig. En dit allemaal met af en toe een vleugje humor. Mocht je na het lezen van dit korte tekstje graag kennis willen maken, neem dan gerust contact met me op. Ook voor geboortekaartjes, illustraties en fotografie ben je bij mij aan het juiste adres!

mobiel 06-39149700

email inger@wiering.cc

MAUD ter HARK uit Utrecht

MAUD ter HARK uit Utrecht

Op zoek naar 3 stages

provincie Utrecht

Stagetijd december 2020 - 1 april 2022

Lieve zwangere, mijn naam is Maud en ik ondersteun je graag in het proces van zwangerschap en bevalling. Ik begrijp dat dit een enorm spannende fase kan zijn die veel van jou en je eventuele partner vraagt en dat daarin mogelijke stress en zorgen omhoog komen. Dan ben ik daar als steunpilaar, helemaal voor jou/jullie. Door middel van het delen van kennis en uitleg over wat te verwachten maar ook door zorg die helemaal op jouw/jullie situatie is toegespitst. Wat heb je nodig? Wat verlang je? Jouw wensen en grenzen staan daarin centraal - waar nodig help ik je met het bewaken daarvan. Uiteindelijk help ik je te bewegen naar overgave en de ontspanning en rust in je lijf die daarop volgen. Ik geloof dat het lichaam in staat is om te doen wat het moet doen om te bevallen. Ik ben er dan ook niet om je te overtuigen van bepaalde manieren of technieken maar om je te helpen op je eigen lichaam te vertrouwen.

mobiel 06-28450615

email maudterhark@gmail.com

SAM BIERHOF uit Nieuwegein

SAM BIERHOF uit Nieuwegein

Op zoek naar 3 stages

provincie Utrecht

Stagetijd december 2020 - 1 april 2022

Hoi lieve aanstaande ouder(s)! Als doula geloof ik heilig in de oerkracht van een vrouw. Ik geloof dat met de juiste begeleiding en ondersteuning van een partner of doula er een innerlijke vrijheid en kracht geboren kan worden. Ik informeer, begeleid en steun jullie daarom graag in elke fase van de zwangerschap. Dit kan door middel van het opstellen van een geboorteplan, voorbereidingen op de bevalling en mijn volledige toewijding en steun tijdens de geboorte. Maar ook in het 4e trimester sta ik jullie graag met ontzettend veel warmte en liefde bij. Ik ben bereikbaar op het onderstaande telefoonnummer, een mailtje mag uiteraard ook en ik kijk er naar uit om kennis te maken

mobiel 06-43103380

email sammie@doulasammie.nl

Instagram www.instagram.com/doulasammie/

SANNE VOERMAN uit Veenendaal

SANNE VOERMAN uit Veenendaal

Op zoek naar 2 stages

provincie Utrecht

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Wat is jouw geboortewens? Wat is jouw verlangen? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Straks ligt er een prachtig, kostbaar nieuw leven in jouw armen, is jouw wereld op onbeschrijflijke manier veranderd, een nieuw gezin gestart. Een moment waar je op terug wilt kijken met een glimlach op je gezicht. Als Doula zijnde wil ik, Sanne, je hier graag in helpen, samen kijken naar de wensen en mogelijkheden en toeleven naar dit moment. Als moeder van vier neem ik een stukje eigen ervaring mee en vooral veel rust, passie, betrokkenheid en vertrouwen. Voel je vrij en welkom om contact op te nemen en mij beter te leren kennen.

mobiel 06-83160355

email info@douladerots.nl

Provincie ZEELAND

Provincie ZEELAND

ANNE CHAUDRON uit Middelburg

ANNE CHAUDRON uit Middelburg

Op zoek naar 3 stages

provincie Zeeland

Stagetijd december 2020 - 1 april 2022

Hallo (aanstaande) ouder(s)! Ik ben Anne, 29 jaar, mama én Doula in opleiding. Ik help jou en je partner graag om je rustig, realistisch en met vertrouwen voor te bereiden op de geboorte en het ouderschap. Zodat je vol van deze bijzondere periode kunt genieten! Vanuit positiviteit en met aandacht voor eigen regie onderzoeken we jouw wensen. We nemen de tijd voor persoonlijke vragen, twijfels en/of angsten. Tijdens de bevalling kun je onvoorwaardelijk op mij rekenen, ongeacht waar je bevalt en hoe lang het duurt. En hóe het ook loopt, dat jullie hier met trots en liefde op terug kunnen kijken. Dat is mijn missie. Niet ter vervanging van iemand maar juist ter versterking van het team. Ik kijk er naar uit om (vrijblijvend) kennis te maken!

mobiel 06-12779755

email anne.c.chaudron@gmail.com

website www.annechaudron.nl

Provincie ZUID-HOLLAND

Provincie ZUID-HOLLAND

ANNE van der VLUGT uit Voorhout

ANNE van der VLUGT uit Voorhout

Op zoek naar 2 stages

provincie Zuid-Holland

stagetijd december 2020 -1 april 2022

Mijn naam is Anne, 37 jaar en ik ben moeder van 4 jonge kinderen. Ik ben een nuchtere vrouw met een goed inlevingsvermogen. Mijn doel is om jou, en je partner optimaal voor te bereiden op de komst van jullie kindje. Ik ben ontzettend gemotiveerd om jullie te mogen begeleiden gedurende deze bijzondere periode, en samen met jullie een plan op maat te maken. Verder sta ik absoluut open voor BOM moeders, tienerzwangerschappen, of alleenstaande moeders. Voel je vrij contact met mij op te nemen. Als er een wederzijdse klik is, ben ik er voor jullie en breng ik kennis,ervaring, rust en zorgzaamheid met mij mee.

mobiel 06-51116000

email annewillemse@hotmail.com

MIEKE van der MAREL uit Pijnacker

MIEKE van der MAREL uit Pijnacker

Op zoek naar 2 stages

Provincie Zuid-Holland werkt ook in Delft

stagetijd december 2019 - 1 april 2021

Ik heb sinds 1990 een praktijk en doe vele vormen van begeleiding (zie mijn website). Nu zou ik graag ook vrouwen willen begeleiden tijdens hun zwangerschap en bevalling. Ik heb zelf drie kinderen en mooie en ontspannen bevallingen gehad. Dit gun ik iedere vrouw. Zwanger zijn en bevallen vind ik een prachtig wonder. Het is een moment in je leven dat je niet meer gaat vergeten en wat zou het fijn zijn als het zo goed mogelijk verloopt. Daar wil ik jullie zo goed mogelijk bij helpen. Door gesprekken voor de bevalling, zodat jullie wensen rondom de geboorte duidelijk zijn. En door bij je/jullie te zijn tijdens de hele bevalling, zodat je emotioneel gesteun wordt. Ik kan eventueel ook masseren voor de ontspanning of wat je/jullie nodig hebben.

mobiel 06-22609310

email miekevdmarel@gmail.com

website www.miekevandermarel.nl


 
 
 
Map
Info