Stagedoula voor jou

Eva Schepens


Susan Veldman


Judith Barth


Mieke van der Marel


Inger Wiering


Sara van Buijtenen


Esther Cardenes Wasser


Elsa Oude Stegge


Debby Albers


Nikki Wortman


Maya Hofhuis


Marjanne van den Berg


Julianna Feron


Julie Remery


Doenja Kort


Janna Wijbrands


Sanne Voerman


Nicky Nobbe


Jolanda Meester Veen


Nelleke Peerenboom


Ben je zwanger en op zoek naar een stagedoula? 

Onze doula's-in-opleiding maken graag kennis met je!
Zij zijn blij met een stage tijdens hun opleidingsperiode.

Neem contact op met een doula in opleiding voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Zodra een doula in opleiding haar 3 verplichte stages heeft afgerond zal zij niet meer te zien zijn op deze pagina!


Stagedoula's ingedeeld naar provincie!

Provincie DRENTHE

Provincie DRENTHE

ESTHER CARDENES WASSER uit Zuidlaren

ESTHER CARDENES WASSER uit Zuidlaren

Op zoek naar 3 stages

provincie Drenthe

stagetijd september 2020 - oktober 2021

Hoi, ik ben Esther! Ik ben in opleiding tot doula en ben nu op zoek naar een stel dat een kindje verwacht en ik gedurende de zwangerschap en bevalling mag begeleiden. Ik heb me lang afgevraagd hoe ik het beroep doula het beste kon omschrijven en hier kwam ik op uit: een doula is iemand die jou in jezelf laat geloven, in jouw baby, en dat jij de zwangerschap, bevalling en het moederschap aankan. Jouw persoonlijke cheerleader! Ik help jou met eventuele angsten en zorgen, want er komt veel op je af vanaf het moment dat je die positieve test vasthoudt. De begeleiding bestaat uit minimaal 3 gesprekken gedurende de zwangerschap en ik ben aanwezig tijdens de bevalling om jou en je partner te ondersteunen op de manier die bij jullie past.

mobiel 06-40227953

email esther.cardenes@hotmail.com

MARJANNE van den BERG uit Nijeveen

MARJANNE van den BERG uit Nijeveen

Op zoek naar 3 stages

provincie Drente, Overijssel en Friesland

stagetijd december 2019 - 1 april 2021

Hoi! Mijn naam is Marjanne, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Graag wil ik jou en jouw eventuele partner helpen in de voorbereiding op jouw bevalling, de keuzes die je hebt en tijdens de bevalling zelf. Helaas is een bevalling nog steeds iets wat veel vrouwen "overkomt". Onwetend en onzeker waardoor de bevalling niet loopt zoals gewenst. Door je hier, samen met mij, goed op voor te bereiden, ben je beter geïnformeerd en weet je beter wat de mogelijkheden zijn. Ik help je met het maken van een geboorteplan, met het definiëren van jouw wensen en wijk niet van jouw zijde tijdens de bevalling. Je kunt me altijd bellen of mailen voor ondersteuning! Ik zie er naar uit.

mobiel 06-33024300

email doulamarjanne@outlook.com

Provincie FRIESLAND

Provincie FRIESLAND

JULIE REMERY uit Sneek

JULIE REMERY uit Sneek

Op zoek naar 3 stages

provincie Friesland

stagetijd december 2019 - 1 april 2021

Ik ben Julie, moeder van 2 kinderen van 9 en 11. Thuis hebben we 2 culturen: Frans en Nederlands. Sinds augustus 2018 woon ik met mijn gezin in Sneek. Ik ben een Franse doula in Friesland! Ik ben doula met al mijn ervaring als vrouw en moeder en dankzij de kennis uit mijn opleidingen in Frankijk en nu in Utrecht. Begeleiden, vertrouwen geven en ondersteunen zijn de belangrijkste waarden voor mij als doula. Ik geloof dat alle vrouwen van nature de benodigde kracht hebben voor de bevalling. Daarom, ben ik er niet om te vertellen ‘hoe het moet’ maar hoe je op je eigen lichaam kunt vertrouwen. Een doula is een luisterend oor, een schouder om op te steunen, een hand om vast te houden…. Woon je in Friesland, bel of mail me dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

mobiel 06-15678774

email julie.remery@gmail.com

Provincie GELDERLAND

Provincie GELDERLAND

FRANK RIEZENBOS uit Wageningen

FRANK RIEZENBOS uit Wageningen

Op zoek naar 2 stages

provincie Gelderland en Amsterdam

stagetijd juni 2019 - oktober 2020

Mijn naam is Frank en vanaf september 2019 kan ik jou Doula zijn (jij als zwangere vrouw of speciaal voor je partner). Graag kom ik langs om te praten, te luisteren en te plannen. Ik volg de Doula opleiding te Utrecht, ben bij de bevallingen geweest van mijn eigen kinderen en doe al jaren onderzoek naar bevallingen. Ik geloof in de oerkracht die huist in iedere vrouw en de regie kan nemen bij de bevalling. Dat is mijn uitgangspunt tijdens mijn ondersteuning. Ik spreek meerdere talen (Frans, NL, Engels, Portugees en Thaïs) en heb woonervaring in verscheidene culturen (Frankrijk, USA, Marokko, Thailand en Portugal). Mijn overtuiging is dat een goede bevalling bijdraagt aan de kwaliteit van het nieuw geboren leven en de het leven van de moeder. Hiervoor zet ik mij graag in.

mobiel 06-30967787

email doulafrank.nl@gmail.com

website www.doulafrank.nl (under construction)

JANNA WIJBRANDS uit Zevenaar

JANNA WIJBRANDS uit Zevenaar

Op zoek naar 3 stages

provincie Gelderland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

De geboorte van een klein wonder is natuurlijk je avontuur naar een nieuw gezin.  Ik ondersteun jou tijdens de zwangerschap en bevalling. We leren elkaar kennen en kijken naar wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Ik ben liefdevol, nuchter en spontaan, mijn kracht ligt in het omdenken van situaties. Kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan. Ik geloof in je eigen moederkracht en dat iedereen moet kunnen bevallen op de manier die jezelf wilt.  Tijdens de bevalling bied ik ondersteuning, bewaak de grenzen en wensen die je hebt, behoud rust en help waar dat nodig is. Of je nu thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen, met of zonder pijnmedicatie, ik ben er voor jou en jouw partner.   Waarom niet alle hulp krijgen die mogelijk is? Wil jij nu meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij een berichtje of neem een kijkje op mijn website.   Liefs Janna.

mobiel 06-30946653

email janna.hoek@hotmail.com

website www.moedergevoel.nl

Provincie LIMBURG

Provincie LIMBURG

MARITA HEIJNEN uit Bingelrade

MARITA HEIJNEN uit Bingelrade

Op zoek naar 1 stage

provincie Zuid-Limburg

stagetijd juli 2019 - oktober 2020

Lieve aanstaande ouder(s)! Ik ben Marita, moeder, grootmoeder en woon in Bingelrade. Het mooiste moment in een mensenleven is de geboorte van je kindje! Als Doula wil ik je graag ondersteunen bij je mooiste moment en je dezelfde positieve ervaring gunnen die ik bij mijn eigen bevallingen had! Veel bevallingen mocht ik begeleiden als oud-kraamverzorgster. Ik geloof sterk in de eigen enorme oerkracht van elke vrouw en de invloed van een fijne, veilige en rustige sfeer! Heel graag deel ik mijn zorgzaamheid en ervaring met jou en je partner. Bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

mobiel 06-36492975

email maritaheijnen@gmail.com

Provincie NOORD-BRABANT

Provincie NOORD-BRABANT

JULIANNA FERON uit Mierlo

JULIANNA FERON uit Mierlo

Looking for 3 Apprenticeships

provincie Noord-Brabant

stagetijd december 2019 - 1 april 2021/ Apprenticeship period: December 2019 - april 2021

Do you have any questions? You might hear your midwife asking you this but you actually don’t know if you do. You don’t know what to expect when you are expecting a baby. I can help you to get to know the possibilities, have the right questions and together find the answers. Like this you will be able to decide what works for you the best and choose the right options to give birth to your baby and become a mother yourself. I am Julianna, from Hungary, an expat myself but I have been living in the Netherlands for 5 years already. I live with my husband and our daughter and we are expecting our second child. Contact me if you are looking for some extra emotional and/or physical support throughout your pregnancy and in the beautiful life event of becoming mother (and father)! I am here for you! I speak English, Dutch and Hungarian, happy to work in any of these languages

mobiel 06-28860224

email julianna.feron@gmail.com

website https://www.linkedin.com/in/julianna-feron-564b9530/

Provincie NOORD-HOLLAND

Provincie NOORD-HOLLAND

DEBBY ALBERS uit Aalsmeer

DEBBY ALBERS uit Aalsmeer

Op zoek naar 2 stages

procincie Noord-Holland

stagetijd oktober 2020 - oktober 2021

Hallo, ik ben Debby, moeder van drie prachtige volwassen kinderen. Naast het wonder van een kind baren is zwangerschap tevens een verkenningstocht van je ongekende mogelijkheden en een ontdekkingstocht van de oerkrachten in jouw lijf. Zonder de regie te verliezen ontvouwt volgens jouw droom een authentieke bevalling met de kroon: een onvergetelijke geboorte. Kortom; een groots en indrukwekkend werk mooie mama dat natuurlijk wel liefdevol ondersteunt, beschermd en bewaakt dient te worden. De herinnering aan dat wonderlijke moment neem je tenslotte je hele leven mee. Kijk op mijn website, daar bonkt mijn grote enthousiaste doula hart voor jou.

mobiel 06-51836342

email debby@thanda.nl

website www.birthdouladebby.nl

EVA SCHEPENS uit Haarlem

EVA SCHEPENS uit Haarlem

Op zoek naar 3 stages

provincie Noord-Holland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Wat een mooi nieuws, je bent zwanger, gefeliciteerd! Zwanger zijn, bevallen en moeder worden is spannend en onzeker maar het is tegelijkertijd ook magisch. Een goed begin is fundamenteel, de eerste duizend dagen, van conceptie tot peuter van twee. Je verdient daarom het allerbeste. De kernboodschap vanuit mij als doula is empowerment, doorgronden wat je lichaam nodig heeft. Want wanneer jij vertrouwen hebt in je lichaam ben je sneller geneigd om je wensen uit te spreken. Ik probeer als doula een eerlijk, echt beeld te schetsen. Een waarin jij en je partner centraal staat, met meer zelfvertrouwen en minder angst. Graag help ik je deze kracht te vinden en op je eigen lichaam en intuïtie te leren vertrouwen met mijn kennis, oprechte interesse en natuurlijke zorgzaamheid.

mobiel 06-38190240

email ebf.schepens@gmail.com

JOLANDA MEESTER VEEN uit Amsterdam

JOLANDA MEESTER VEEN uit Amsterdam

Op zoek naar 3 stages

provincie Noord-Holland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Hallo soon to be mama Ik ben Jolanda, 49jaar. Moeder van 2 zonen, 26 en 19 jaar. Als kind vond ik het al het grootste wonder van de natuur..Zwanger zijn en de geboorte van een kindje...Prachtig! En nu, als Doula in opleiding wil ik jou alle vertrouwen, steun en begeleiding geven die jij (en je partner) nodig hebben. Waardoor je optimaal kan genieten van je zwangerschap en in alle rust naar je bevalling toegroeit! En als jij je kindje gaat ontmoeten dan ben ik daar, vanaf het moment dat jij dat wilt. Ik wijk niet meer van jouw zijde. 100% jouw Doula. Ik verheug mij erop!

mobiel 06-13487161

email jolanda71@live.nl

NELLEKE PEERENBOOM uit Haarlem

NELLEKE PEERENBOOM uit Haarlem

Op zoek naar 2 stages

provincie Noord-Holland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Yes, je bent zwanger! Gefeliciteerd! Een bijzondere, intense en spannende tijd, waarin er veel op je af kan komen. Als doula begeleid ik jou en je eventuele partner op liefdevolle en praktische wijze hierin je weg te vinden. We bespreken je wensen, de mogelijkheden en eventuele angsten voor de bevalling en eerste tijd erna. Ik help je tijdens je zwangerschap vertrouwen te krijgen en houden in jezelf en je lichaam, zodat je met zelfvertrouwen aan het avontuur van de bevalling begint. Daadkrachtig, vol positiviteit en waar gepast met humor. Onze goede voorbereiding zorgt ervoor dat jij én de regie kunt houden én kunt ontspannen. Samen met jou (en je partner) bewaak ik jouw wensen om zo het geboorteproces te bevorderen. Ik ondersteun waar nodig en help pijn te verzachten. Mijn doel is om jou (en je partner) in je kracht te zetten, om zo als team de geboorte van jullie kindje als een positieve ervaring te beleven. Ik ben met liefde jouw doula.

mobiel 06-14384270

email doula.nelleke@hotmail.com

instagram instagram.com/doula.nelleke.haarlem

NICKY NOBBE uit IJmuiden

NICKY NOBBE uit IJmuiden

Op zoek naar 2 stages

provincie Noord-Holland

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Hallo, mijn naam is Nicky en ben doula in opleiding. ik ben 2 keer bij een bevalling aanwezig geweest en de laatste in 2019 heeft mij laten beseffen dat hier mijn passie ligt. Elke vrouw, en zo ook elke bevalling is anders en ik denk dat daar meer aandacht aan gegeven kan worden. Als doula wil ik er voor zorgen dat jij (jullie) je gehoord voelt, en dat de rust tijdens de bevalling bewaard blijft. Mensen omschrijven mij als open-minded, zorgzaam en inlevend. De zwangerschap is een mooie maar ook spannende tijd. Als doula sta ik 24/7 voor jullie klaar ook om vragen te beantwoorden.

mobiel 06-39234818

email nickynobbe.doula@gmail.com

NIKKI ROOS uit Amsterdam

NIKKI ROOS uit Amsterdam

Op zoek naar 3 stages

provincie Noord-Holland

Stagetijd december 2020 - 1 april 2022

Een zwangerschap en bevalling waarin rust, kracht en positiviteit centraal staat. Daar gaan wij samen voor. Mijn rol als Doula is om jou en je partner hierin te ondersteunen, vanaf de zwangerschap tot het moment dat jullie kindje wordt geboren.. Samen kijken we realistisch naar de mogelijkheden en wat hierin jullie wensen zijn! Mijn aanwezigheid zal ondersteuning bieden, maar ik zal jullie vooral helpen om het samen te doen! Door mijn achtergrond als pedagoog kan ik jullie een doorgaande lijn bieden, waarin we tijdens de zwangerschap en geboorte jullie wensen voorop stellen. En misschien wel hierna? Graag hoor ik van jullie!

mobiel 06-11728162

email nikkiroosdoula@gmail.com

Provincie OVERIJSSEL

Provincie OVERIJSSEL

ELSA OUDE STEGGE uit Deventer

ELSA OUDE STEGGE uit Deventer

Op zoek naar 1 stage

provincie Overijssel

stagetijd december 2019 - 1 april 2021

Hoi! Mijn naam is Elsa en ik woon in Deventer. Wil jij geïnformeerd, positief, ontspannen maar vooral zelfverzekerd naar jouw bevalling toewerken? Dan help ik jou graag! Tijdens jouw zwangerschap voeren wij meerdere gesprekken en tijdens de bevalling ben en blijf ik bij jou. Thuis en in het ziekenhuis. “Don’t just wish for a great birth, prepare for one!”. Mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Groetjes!

mobiel 06-41340679

email emoudestegge@gmail.com

LISANNE CORPELEIJN uit Deventer

LISANNE CORPELEIJN uit Deventer

Op zoek naar 3 stages

provincie Overijssel

stagetijd september 2020- oktober 2021

Mijn naam is Lisanne Corpeleijn en ik ben Doula in Deventer. Als Doula ben ik ieder moment van de dag een houvast tijdens jouw zwangerschap, de bevalling en de periode daarna en help ik jullie met jullie wensen en behoeften. Samen met jullie creëer ik een veilige omgeving om over spanningen, angsten of onzekerheden te praten en help ik deze om te zetten in positieve gedachten. Dit doe ik door net iets verder te kijken waardoor we samen tot de kern komen. Zo krijgen jullie meer zelfvertrouwen en kunnen jullie meer genieten van deze bijzonder periode. Met mijn empathisch vermogen, zorgzaamheid en oprechte interesse ga ik met aandacht de verbintenis met jullie aan. Mijn missie is jullie een prachtige herinnering mee te geven aan deze magische tijd.

mobiel 06-14235801

email lies_mags@hotmail.com

Provincie UTRECHT

Provincie UTRECHT

DOENJA KORT uit Utrecht

DOENJA KORT uit Utrecht

Op zoek naar 3 stages

provincie Utrecht

stagetijd september 2020 - oktober 2021

Hoi! Mijn naam is Doenja en ik ben doula in de omgeving van Zeist. De betekenis van mijn naam is ‘leven’ en ‘op aarde zijn’, maar ook ‘voegzaam’ en ‘dichterbij’. Als doula voeg ik me naar jouw wensen en sta ik jou van dichtbij bij tijdens de zwangerschap en de geboorte van nieuw leven: jouw kindje! Met rust en positiviteit help ik jou vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam, zodat je met een gerust hart toegroeit naar de bevalling van jouw kindje. Ik luister naar jouw verhaal en (eventuele) angsten, en denk mee met de mogelijkheden die passen bij jouw wensen en behoeften. Jouw intuïtie staat daarbij centraal. Tijdens de bevalling blijf ik bij je en bied ik jou (en je partner) de ondersteuning die je wenst. Ik ben rustig en liefdevol, en handel vanuit een warme, open en respectvolle houding. Ik heb het volle vertrouwen in jou! Wil je mij als doula? Doen-Ja!

mobiel 06-22875276

email doenja_kort@hotmail.com

INGER WIERING uit Utrecht

INGER WIERING uit Utrecht

Op zoek naar 3 stages

provincie Utrecht

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Mijn naam is Inger, 27 jaar oud en woon in het centrum van Utrecht. Vanaf jongs af aan is mijn allergrootste fascinatie alles wat te maken heeft met het ontstaan van nieuw leven. Naast dat ik ontwerpster ben voor zwangere vrouwen en kinderen, ben ik dolenthousiast om Doula te zijn. Ik hoop aanstaande ouders met heel veel liefde te kunnen gaan steunen, begeleiden en bemoedigen tijdens de zwangerschap en bevalling. Ik ben er voor je, luister graag naar jouw verhaal en wensen en ondersteun waar nodig. En dit allemaal met af en toe een vleugje humor. Mocht je na het lezen van dit korte tekstje graag kennis willen maken, neem dan gerust contact met me op. Ook voor geboortekaartjes, illustraties en fotografie ben je bij mij aan het juiste adres!

mobiel 06-39149700

email inger@wiering.cc

LAURA HEIMGARTNER uit Maarssen

LAURA HEIMGARTNER uit Maarssen

Nog op zoek naar 1 stage

provincie Utrecht

stagetijd dec 2019 - 1 april 2021

Lieve mama to be. Mijn naam is Laura, trotse moeder van twee dochters. Mijn praktijk, Pure Eenheid, is ontstaan vanuit een passie voor zwangeren en geboortes. Deze wonderen van de natuur hebben mij gegrepen toen ik zelf in verwachting raakte, mij al die tijd geboeid en sindsdien nooit meer losgelaten. Als doula help ik je tijdens je zwangerschap graag vertrouwen te krijgen en te houden in je eigen lichaam. We bespreken je wensen, eventuele angsten en alle mogelijkheden rondom je bevalling. Jij kan kiezen wat je belangrijk vindt, omdat je alle opties kent. Tijdens de bevalling ben ik bij je en blijf ik bij je. Jij kan je volledig richten op de eerste ontmoeting met je kindje. Ik ben er. Voor jou én je eventuele partner. Als één team. Als Pure Eenheid.

mobiel 06-14744401

email laura@pure-eenheid.nl

website www.pure-eenheid.nl

SANNE VOERMAN uit Veenendaal

SANNE VOERMAN uit Veenendaal

Op zoek naar 2 stages

provincie Utrecht

stageperiode september 2020 - oktober 2021

Wat is jouw geboortewens? Wat is jouw verlangen? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Straks ligt er een prachtig, kostbaar nieuw leven in jouw armen, is jouw wereld op onbeschrijflijke manier veranderd, een nieuw gezin gestart. Een moment waar je op terug wilt kijken met een glimlach op je gezicht. Als Doula zijnde wil ik, Sanne, je hier graag in helpen, samen kijken naar de wensen en mogelijkheden en toeleven naar dit moment. Als moeder van vier neem ik een stukje eigen ervaring mee en vooral veel rust, passie, betrokkenheid en vertrouwen. Voel je vrij en welkom om contact op te nemen en mij beter te leren kennen.

mobiel 06-83160355

email info@douladerots.nl

SARA van BUIJTENEN uit Utrecht

SARA van BUIJTENEN uit Utrecht

Op zoek naar 3 stages

provincie Utrecht

stagetijd dec 2019 - 1 april 2021

Hallo, mijn naam is Sara van Buijtenen, ik ben 26 jaar en woon in Utrecht samen met mijn vriend en ons zoontje Lukas. Naast de opleiding tot doula werk ik als gastouder. Er verandert veel als je een kindje verwacht en er zijn oneindig veel keuzes die gemaakt kunnen worden. Dan kan het erg fijn zijn een vertrouwd persoon te hebben waar je al je zorgen, vragen en ontwikkelingen mee kan delen. Als doula draag ik graag bij aan jouw individuele proces naar het ouderschap. Tijdens je zwangerschap zullen we een aantal keer samenkomen om je ideeën, wensen en angsten te bespreken en nemen we de tijd om je vragen samen te onderzoeken. Door die gesprekken hoop ik een duidelijk beeld te krijgen van waar jouw behoeftes liggen en hoe ik je het beste, zowel mentaal als fysiek, kan ondersteunen tijdens de geboorte van je kindje. Mocht jij, indien gewenst samen met je partner, mijn ondersteuning daarin kunnen gebruiken, neem dan vooral contact op!

mobiel 06-57831160

email saravanbuijtenen@hotmail.com

SUSAN VELDMAN uit Abcoude

SUSAN VELDMAN uit Abcoude

Op zoek naar 2 stages

provincie Utrecht en Noord Holland

stagetijd december 2019 - 1 april 2021

Het blijft een wonder, de gehele zwangerschap tot en met de geboorte van een baby. Mijn naam is Susan Veldman, moeder van twee dochters. Als Doula coach ik jou tijdens je zwangerschap en bevalling vanaf het moment dat je me nodig hebt. Tijdens de gehele bevalling ben ik erbij en ondersteun ik jou en je eventuele partner. Met mijn ervaring, kennis, rust en zorgzaamheid ben ik jullie steun en toeverlaat. Graag word ik jullie persoonlijke geboortecoach.

mobiel 06-15329647

email susanveldman@hotmail.com

TESSA ALDEWERELD uit Nieuwegein

TESSA ALDEWERELD uit Nieuwegein

Op zoek naar 2 stages

Utrecht

stagetijd december 2020 - 1 april 2022

Mijn naam is Tessa Aldewereld en ik ben actief als doula en masseur onder de naam Doula Tessa. Ik ben open, eerlijk, zorgzaam en liefdevol. Ik wind er geen doekjes om en als ik ergens voor ga doe ik dat voor de volle honderd procent. Dit doe ik ook in mijn werk als doula. Vanuit liefde, open- en eerlijkheid help ik jou te ontspannen en te vertrouwen in je eigen lichaam. De zwangerschap en de geboorte zijn een blauwdruk voor de pasgeborene, maar niet alleen het kindje wordt geboren. De moeder wordt ook geboren. Dat vraagt om een omgeving waarin ontspanning, liefde, vertrouwen en regie een belangrijke rol spelen, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de geboorte. Als doula werk ik samen met jou (en je partner) aan een ontspannen en liefdevolle zwangerschap en geboorte, waarin je regie en vertrouwen ervaart en waar je positief op terugkijkt. Waar je de rest van je leven kracht uithaalt en meeneemt in de opvoeding.

mobiel 06-42629916

email info@doulatessa.nl

website www.doulatessa.nl

Provincie ZUID-HOLLAND

Provincie ZUID-HOLLAND

JUDITH BARTH uit Laren

JUDITH BARTH uit Laren

Op zoek naar 3 stages

provincie Zuid-Holland

stagetijd december 2019 - 1 april 2021

Titel Hallo! Ik ben Judith (43), woon in het Gooise dorp Laren, ben de trotse moeder van Luna (19) en Yasha (17) en doula-in-opleiding. Het krijgen van een kindje is een bijzondere, intense periode, waarin er als zwangere van alles op je afkomt. Naast de medische begeleiding door de verloskundige, kan ik een waardevolle aanvulling zijn voor jou als doula. Ik kan je helpen je persoonlijke wensen en mogelijkheden rondom de bevalling in kaart te brengen en ben een continue steun voor je, zowel emotioneel als fysiek. Zodat je t gevoel krijgt de regie te hebben over je bevalling en kan terugkijken op een magische levenservaring. Ik help je graag als doula je “mamakracht” te vinden. Ik hoop van je te horen en wie weet zien we elkaar! Lieve groet, Judith

mobiel 06-30765409

email doulajuut@hotmail.com

MIEKE van der MAREL uit Pijnacker

MIEKE van der MAREL uit Pijnacker

Op zoek naar 2 stages

Provincie Zuid-Holland werkt ook in Delft

stagetijd december 2019 - 1 april 2021

Ik heb sinds 1990 een praktijk en doe vele vormen van begeleiding (zie mijn website). Nu zou ik graag ook vrouwen willen begeleiden tijdens hun zwangerschap en bevalling. Ik heb zelf drie kinderen en mooie en ontspannen bevallingen gehad. Dit gun ik iedere vrouw. Zwanger zijn en bevallen vind ik een prachtig wonder. Het is een moment in je leven dat je niet meer gaat vergeten en wat zou het fijn zijn als het zo goed mogelijk verloopt. Daar wil ik jullie zo goed mogelijk bij helpen. Door gesprekken voor de bevalling, zodat jullie wensen rondom de geboorte duidelijk zijn. En door bij je/jullie te zijn tijdens de hele bevalling, zodat je emotioneel gesteun wordt. Ik kan eventueel ook masseren voor de ontspanning of wat je/jullie nodig hebben.

mobiel 06-22609310

email miekevdmarel@gmail.com

website www.miekevandermarel.nl


 
 
 
Map
Info