Stagedoula voor jou

 

Ben je zwanger en op zoek naar een stagedoula? 
Onze doula's-in-opleiding maken graag kennis met je!
Zij zijn blij met een stage tijdens hun opleidingsperiode.

Neem contact op met een doula in opleiding voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Zodra een doula in opleiding haar 3 verplichte stages heeft afgerond zal zij niet meer te zien zijn op deze pagina!

 

Stagedoula's ingedeeld naar provincie!

ANNE SOPHIE van GRONDELLE uit Wageningen

ANNE SOPHIE van GRONDELLE uit Wageningen

Op zoek naar 3 stages

provincie Gelderland

stagetijd juni 2019 - oktober 2020

Bevallen is een intense levenservaring, voor jullie als (aanstaande) ouders en voor jullie kindje. Als doula zou ik graag zien dat alle ouders zich in dit proces gedragen en ondersteund voelen, zodat ze hun eigen kracht ontdekken en leren vertrouwen op hun intuïtie. Zo wordt een bevalling niet iets om bang voor te zijn maar een gebeurtenis in je leven waar je ontdekt hoe krachtig je bent als vrouw en samen als stel. Om dit te kunnen ontdekken heb je vertrouwen nodig. Vertrouwen in het geboorteproces, in je lichaam, in je kindje en in elkaar. Daar draag ik graag aan bij. Samen vormen we een sterk team om jullie kindje in rust en vertrouwen te verwelkomen.

mobiel 06-20027534

email annesophie.roeleveld@gmail.com

DIANA KANTER-GAIDELYTE uit Winssen

DIANA KANTER-GAIDELYTE uit Winssen

Provincie Gelderland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Wil jij graag stevig in jouw kracht, vol zelfvertrouwen en ontspannen kunnen blijven tijdens jouw bevalling? Wil jij je continue ondersteund voelen? Ik ben Doula Diana, moeder van 2 dochters en wereldburger Graag help ik jou een zo veel mogelijk ontspannen en spirituele bevalling te ervaren. Voor jou (en jouw partner) bied ik ook kennis van gezonde voeding, belangrijke supplementen en medicinale kruiden. Daarbij kun je gebruik maken van postpartum zorg met tips en adviezen die helpen jouw lichaam (inclusief hormonen) en geest weer in balans te komen. Wil jij meer informatie of kennismaken?

mobiel 06-24487477

email diana.gaidelyte@gmail.com

FRANK RIEZENBOS uit Wageningen

FRANK RIEZENBOS uit Wageningen

Op zoek naar 3 stages

provincie Gelderland en Amsterdam

stagetijd juni 2019 - oktober 2020

Mijn naam is Frank en vanaf september 2019 kan ik jou Doula zijn (jij als zwangere vrouw of speciaal voor je partner). Graag kom ik langs om te praten, te luisteren en te plannen. Ik volg de Doula opleiding te Utrecht, ben bij de bevallingen geweest van mijn eigen kinderen en doe al jaren onderzoek naar bevallingen. Ik geloof in de oerkracht die huist in iedere vrouw en de regie kan nemen bij de bevalling. Dat is mijn uitgangspunt tijdens mijn ondersteuning. Ik spreek meerdere talen (Frans, NL, Engels, Portugees en Thaïs) en heb woonervaring in verscheidene culturen (Frankrijk, USA, Marokko, Thailand en Portugal). Mijn overtuiging is dat een goede bevalling bijdraagt aan de kwaliteit van het nieuw geboren leven en de het leven van de moeder. Hiervoor zet ik mij graag in.

mobiel 06-30967787

email doulafrank.nl@gmail.com

website www.doulafrank.nl (under construction)

IRIS van MEER uit Culemborg

IRIS van MEER uit Culemborg

Op zoek naar 1 stages

provincie Gelderland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Iris van Meer uit Culemborg, moeder van 2 prachtige dochters. Als doula ondersteun ik jou (en je partner) tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Als goed-geïnformeerde-rots-in-de-branding ondersteun ik jullie met tips, overdenkingen, oefeningen, hand-en-span-diensten en tracht ik jullie in jullie eigen kracht, de zwangerschap en bevalling te laten ervaren. Na de bevalling krijgen jullie van mij een uitgebreid geboorteverslag. Mijn affiniteit ligt bij bad- en hands-off bevallingen, borstvoeding en natuurlijk ouderschap, maar ik sta zeker open om me door jullie voorkeuren te laten verrassen. Vanaf maart 2019 begeleid ik jullie graag bij deze inspirerende, indrukwekkende en spannende tijd. Neem je contact met me op voor een kennismakingsgesprek?

mobiel 06-11205531

email iris@eenmooigebaar.nl

website www.eenmooigebaar.nl

TOOSJE HENDRIKSEN uit Huissen

TOOSJE HENDRIKSEN uit Huissen

provincie Gelderland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Hoi! Mijn naam is Toosje en ik woon in het fijne stadje Huissen. In juli 2017 is mijn dochter Elsje geboren. Een geboorte die zwaar, lang, maar erg mooi en rustig was. Een geboorte waar ik, door praktische tips en fijne begeleiding, met een goed gevoel op terug kan kijken. En met deze ervaring werd ook mijn ambitie voor Doula geboren. Want een fijne start voor een gezin, dat gun ik iedereen. Gun jij jezelf dat ook? Gun jezelf dan een Doula.

mobiel 06-18067780

email toosje.hendriksen@gmail.com

ESTHER SMIT uit Geldrop

ESTHER SMIT uit Geldrop

Op zoek naar 2 mooie stageklanten

provincie Noord-Brabant

stagetijd sept 2018 - april 2020

Wil jij voorbereid zijn op de bevalling en de mooie maar intensieve periode daarna? Wil je weten welke keuzes er rondom de bevalling te maken zijn? Wil jij je sterk en gesteund voelen? Daar wil ik jou graag bij helpen! Ik ben Esther, 25 jaar jong. Je zult ervaren dat ik rust uitstraal, je jouw verhaal bij mij kwijt kan en je jezelf kunt zijn. Ik beschik over de nodige kennis en ik kan je, fysiek en mentaal, steunen. Ik zorg ervoor dat je stem gehoord wordt. Samen werken we aan een zo ontspannen mogelijke start van het nieuwe hoofdstuk in je leven; het leven met je baby!

mobiel 06-36578772

email esther@datbevaltgoed.nl

website www.datbevaltgoed.nl

NINA SCHARWACHTER uit Breda

NINA SCHARWACHTER uit Breda

Nog op zoek naar 1 stage

provincie Noord-Brabant

stagetijd juni 2019 - oktober 2020

Vol vertrouwen je bevalling tegemoet gaan en beleven, daar wil ik jou en je partner graag bij ondersteunen. Ik ben Nina, 47 jaar. Vrienden en familie omschrijven mij als liefdevol, sensitief, zorgzaam, bewust en ontspannen. Ik ben moeder van drie prachtige kinderen en Doula in opleiding. De geboorte van je kind, één van de mooiste en belangrijkste momenten uit je leven maar ook spannend en onvoorspelbaar. Om je hierbij te helpen luister ik naar je, geef ik je vertrouwen in je eigen lichaam en kracht en stel je gerust op een manier die bij jullie past. Woon je in West-Brabant en is je nieuwsgierigheid gewekt, bel me dan voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

mobiel 06-39402930

email n_scharwachter@yahoo.com

VEERLE VERMONDEN uit Zundert

VEERLE VERMONDEN uit Zundert

Zoekt 2 stages

provincie Noord-Brabant

stagetijd sept 2018 - april 2020

Ik ben Veerle, mama van Hannah (3) en woon in Zundert. Het begrip doula kwam ik tegen in een boek. Dit sprak me zo aan, het was wat ik zo gemist had tijdens mijn bevalling, dat ik het zelf wilde worden. Mijn doel is dat iedereen met een positief gevoel in het ouderschap mag stappen. Dit kan een jong gezin veel leed besparen. Door middel van continue begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna, help ik jullie hier graag bij. Samen met jullie wil ik een team gaan vormen op basis van vertrouwen om zo te zorgen dat jullie in je kracht kunnen blijven. Tijdens welk deel van het proces dan ook. Het moet worden wat voor jullie goed voelt. In september 2018 ben ik begonnen met de opleiding, waarvoor ik ook 3 stages moet afronden. Omdat ik nog in opleiding ben bied ik de begeleiding aan tegen een gereduceerd tarief. Ik ben benieuwd waar en hoe onze wegen elkaar zullen kruisen… Lieve groetjes, Veerle

mobiel 06-57799527

email veerle@volgjevlinder.nl

website www.volgjevlinder.nl

AMANDA LABEE uit De Kwakel

AMANDA LABEE uit De Kwakel

Op zoek naar 3 stages

provincie Noord-Holland

stagetijd juni 2019 - oktober 2020

De reis die baby en mama samen afleggen is een belangrijk deel van een goede start. Hoe jij je voelt tijdens de zwangerschap en de bevalling heeft invloed op jouw fysieke en mentale gesteldheid na de geboorte. Met constante begeleiding tijdens de bevalling en goede voorbereiding op de bevalling kun je de regie over jouw bevalling pakken. Onderzoek wijst uit dat dit effect heeft op de bevalling, baby’s welzijn, mama’s welzijn en de band tussen ouder en kind. Als bevallingscoach help ik jou om goed voorbereid en met vertrouwen te bevallen. Een zachte rots, gefocust op jou behoefte, liefdevol aanwezig en een krachtige essentie. Ik hoor je, Ik zie je en ik steun je en ik ben er! Samen BaarKrachtig van start gaan! Wordt ik deel van jouw beval team? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismaking gesprek. Iedereen verdient een goede start, It’s your birthright!

mobiel 06-83329457

email amandabouwhuis@gmail.com

website www.baarkrachtig.nl

FLEUR TEITINK uit Amsterdam

FLEUR TEITINK uit Amsterdam

Op zoek naar nog 1 stage

provincie Noord-Holland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Er zijn bepaalde momenten in een mensenleven waarop echte verbinding ontstaat. De geboorte van je kindje is zo’n moment. Een essentiële gebeurtenis waarin de rest van de wereld even naar de achtergrond verdwijnt. Als doula ben ik er om ervoor te zorgen dat jij (en je partner) met een warm gevoel terug kijken op deze gebeurtenis. Van te voren bespreken we samen de mogelijke scenario’s en wensen zodat je/jullie tijdens de bevalling zelf in de regie zijn. Ik geloof sterk in de oerkracht van de vrouw en wil vanuit mijn zorgzame, daadkrachtige aard heel graag (toekomstige) moeders en vaders ondersteunen

mobiel 06-14573599

email teitinkfleur@hotmail.com

HANNIE WIELENS uit Amsterdam

HANNIE WIELENS uit Amsterdam

Op zoek naar nog 1 stage

provincie Noord-Holland

Stagetijd sept 2018 - april 2020

Ik geloof dat zwangerschap en de geboorte van een kind een ‘ripple effect’ hebben. Hoe jij je voelt tijdens de zwangerschap, je voorbereidt op de bevalling en je gehoord en gesteund voelt tijdens de bevalling heeft een ripple effect op je fysieke en mentale gesteldheid na de geboorte. Vanzelfsprekend heeft dit weer effect op je kindje en de keuzes die jij en je partner als ouders maken. Heel graag zou ik ervaring opdoen als doula door jou (en jullie) te steunen in dit proces van voorbereiden op- en er tijdens de bevalling continue voor je te zijn. Hopenlijk kan ik daarmee een positieve bijdrage leveren aan deze voor jullie zo unieke periode.

mobiel 06-46337978

email hanniewi@xs4all.nl

JACINTHA BAKBOORD uit Amsterdam

JACINTHA BAKBOORD uit Amsterdam

Jacintha zoekt 1 stages

provincie Noord-Holland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Beste aanstaande ouders, allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Zelf moeder van een dochter. Als jullie toekomstige doula zal het mij een groot genoegen zijn om jullie te mogen begeleiden, ondersteunen en adviseren op deze mooie, spannende en onvergetelijke reis op weg naar het ouderschap. Mijn belangrijkste taak is er voor zorg te dragen dat de omstandigheden tijdens de zwangerschap zowel voor jullie, als aanstaande ouders, maar ook voor jullie kindje zo zorgeloos, harmonieus maar vooral zo ontspannen mogelijk zijn. Een vraagbaak te zijn voor al jullie vragen en een veilige plek waar je zonder enige schroom helemaal jezelf kunt zijn. Met daarnaast ook nog de continue hulp en ondersteuning vanaf aanvang van de bevalling tot aan het moment dat jullie je kindje in de armen kunnen sluiten. Samen kunnen wij als een team hier een hele mooie ervaring van maken waar jullie met plezier op kunnen terugkijken!

mobiel 06-20568805

email jjbakboord@gmail.com

NYNJA SMIT uit Amsterdam & Amersfoort

NYNJA SMIT uit Amsterdam & Amersfoort

Op zoek naar 1 stages

provincie Noord-Holland

stagetijd juni 2019 - oktober 2020

Naast dat je enorm uitkijkt om je baby te ontmoeten, vind je het misschien ook hartstikke spannend. Je zet immers niet iedere dag een kind op de wereld. De manier waarop een leven start is ontzettend belangrijk. Daarom verdient iedere ouder ononderbroken steun bij een bevalling. Dat is precies wat ik als doula doe. Van mij kun je een liefdevolle benadering, nuchterheid, bemoediging, humor en een luisterend oor verwachten. Dit draagt bij aan een relaxte start van jullie nieuwe gezin. Jij moet het uiteindelijk doen, maar waarom zou je daar niet alle mogelijke hulp bij krijgen? Wil je kijken of het klikt? Bel of mail me gerust!

mobiel 06-20931148

email nynja@douxdoula.nl

website www.douxdoula.nl

URSULA HENDRIKSEN uit Enschede

URSULA HENDRIKSEN uit Enschede

Zoekt nog 1 stage

provincie Overijssel

stagetijd sept 2019 - april 2020

Zou je willen bevallen in een sfeer van vertrouwen, liefdevolle aanwezigheid, met humor, ontspannen en gefocust? Ik zou jou en je partner hier heel graag in bijstaan. Ik ben Ursula, moeder van 2 inmiddels volwassen kinderen, woon in Enschede en ben doula in opleiding. Hier om ben ik op zoek naar aanstaande ouders die ik mag ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling. Tevens kan ik met Body Stress Release eventuele lichamelijke klachten die je ervaart tijdens de zwangerschap en na de bevalling verlichten. Ook heel geschikt om alle bevallingsstress bij jullie baby weg te nemen!

mobiel 06-40098441

email ursula_hendriksen@hotmail.com

website www.bsr-enschede.nl

SJANINE BOGAARS uit Utrecht

SJANINE BOGAARS uit Utrecht

Op zoek naar 2 stages

provincie Utrecht

stagetijd juni 2019 - oktober 2020

Mijn naam is Sjanine Bogaars, 46 jaar, getrouwd met Nick, moeder van 2 kinderen en ik woon in Utrecht. Na twee hele fijne zwangerschappen, twee mooie bevallingen en inmiddels twee schatten van tieners, gun ik iedereen een ontspannen bevalling! Tijdens jouw zwangerschap zal ik je informeren en emotioneel begeleiden. Ik leg uit wat er in je lichaam gebeurt, help je met praktische tips en licht je voor over welke keuzemogelijkheden er zijn rondom je bevalling. Vanaf het moment dat de weeën zijn begonnen kom ik direct naar je toe en ga ik pas weg als jouw kindje geboren is. Tijdens de gehele bevalling ben ik bij je om alles zo rustig mogelijk te laten verlopen. Met mijn daadkracht, humor, rust en zorgzaamheid ben ik jouw steun en toeverlaat! Graag word ik jouw persoonlijke geboortecoach, bel of mail me gerust!

mobiel 06-46808048

email sjaninebogaars@gmail.com

JANNETTE ZEWUSTER uit Veenendaal

JANNETTE ZEWUSTER uit Veenendaal

provincie Utrecht

stagetijd sept 2018 - april 2020

Gefeliciteerd, jij wordt (weer) moeder! Een bevalling is een emotionele gebeurtenis in je leven, of je nu alleenstaand moeder bent of met je partner een kindje verwacht. Een doula biedt jou en je partner persoonlijke begeleiding tijdens je bevalling. Wil jij een doula? Ik ben Jannette Zewuster. Ik heb de kracht van vrouwen tijdens een bevalling zelf ervaren tijdens de geboortes van mijn 4 kinderen. Ik zoek voor mijn opleiding twee vrouwen die de ondersteuning van een doula willen ervaren. Ben je zwanger of ken je een zwangere voor wie dit aanbod interessant is, neem dan contact op.

mobiel 06-36557063

email j.a.zewuster@hotmail.com

GWEN PEREIRA uit Rotterdam

GWEN PEREIRA uit Rotterdam

Op zoek naar 1 stage!

provincie Zuid-Holland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Hallo aanstaande ouders, Ik ben Gwendaly Pereira, 39 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Als team zorgen wij er samen voor dat jij vertrouwen krijgt in je keuzes, je lichaam waardoor je meer de regie van de bevalling kan behouden en in je eigen kracht blijft. Tijdens de bevalling ben ik continue aanwezig. Ik bewaak jouw wensen, zorg ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Jij kunt je volledig richten op je bevalling! Vind je het fijn om iemand naast je te hebben die rustig kan blijven in stressvolle situaties, betrokken is, humor heeft en voor je zal opkomen? Dan ben ik de doula voor jou.

mobiel 06-52371122

email doulagwen@hotmail.com

MARITA HEIJNEN uit Bingelrade

MARITA HEIJNEN uit Bingelrade

Op zoek naar 3 stages

provincie Zuid-Limburg

stagetijd juli 2019 - oktober 2020

Lieve aanstaande ouder(s)! Ik ben Marita, moeder, grootmoeder en woon in Bingelrade. Het mooiste moment in een mensenleven is de geboorte van je kindje! Als Doula wil ik je graag ondersteunen bij je mooiste moment en je dezelfde positieve ervaring gunnen die ik bij mijn eigen bevallingen had! Veel bevallingen mocht ik begeleiden als oud-kraamverzorgster. Ik geloof sterk in de eigen enorme oerkracht van elke vrouw en de invloed van een fijne, veilige en rustige sfeer! Heel graag deel ik mijn zorgzaamheid en ervaring met jou en je partner. Bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

mobiel 06-36492975

email maritaheijnen@gmail.com