Stagedoula voor jou

 

Ben je zwanger en op zoek naar een stagedoula? 
Onze doula's-in-opleiding maken graag kennis met je!
Zij zijn blij met een stage tijdens hun opleidingsperiode.

Neem contact op met een doula in opleiding voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Zodra een doula in opleiding haar 3 verplichte stages heeft afgerond zal zij niet meer te zien zijn op deze pagina!

 

Stagedoula's ingedeeld naar provincie!

ANNEBEL TROOST uit Dronten

ANNEBEL TROOST uit Dronten

Gefeliciteerd met jouw drie stages

provincie Flevoland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Lieve zwangere (en partner)! Ik ben Annebel, getrouwd, moeder van twee kinderen en woon in Dronten. Hoe fijn is het om met liefde, rust en vertrouwen de voorbereiding en de bevalling te kunnen doen? Vanuit mijn werk als geboortefotograaf merkte ik steeds meer dat ik iets wilde zeggen of doen om de barende vrouw en/of haar partner te ondersteunen tijdens de bevalling. Toen kwam het doula-schap op mijn pad en werd mijn wens vervuld om mijn rugzak te vullen met hulpmiddelen om de ouder(s) te kunnen ondersteunen. Ik hoop dat ik als beginnende doula iets voor jullie mag betekenen en natuurlijk neem ik mijn camera mee!

mobiel 06-13308680

email annebel.troost@gmail.com

website www.troost-fotografie.nl

DIANA de KANTER-GAIDELYTE uit Winssen

DIANA de KANTER-GAIDELYTE uit Winssen

Provincie Gelderland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Wil jij graag stevig in jouw kracht, vol zelfvertrouwen en ontspannen kunnen blijven tijdens jouw bevalling? Wil jij je continue ondersteund voelen? Ik ben Doula Diana, moeder van 2 dochters en wereldburger Graag help ik jou een zo veel mogelijk ontspannen en spirituele bevalling te ervaren. Voor jou (en jouw partner) bied ik ook kennis van gezonde voeding, belangrijke supplementen en medicinale kruiden. Daarbij kun je gebruik maken van postpartum zorg met tips en adviezen die helpen jouw lichaam (inclusief hormonen) en geest weer in balans te komen. Wil jij meer informatie of kennismaken?

mobiel 06-24487477

email diana.gaidelyte@gmail.com

IRIS van MEER uit Culemborg

IRIS van MEER uit Culemborg

Op zoek naar 2 stages

provincie Gelderland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Iris van Meer uit Culemborg, moeder van 2 prachtige dochters. Als doula ondersteun ik jou (en je partner) tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Als goed-geïnformeerde-rots-in-de-branding ondersteun ik jullie met tips, overdenkingen, oefeningen, hand-en-span-diensten en tracht ik jullie in jullie eigen kracht, de zwangerschap en bevalling te laten ervaren. Na de bevalling krijgen jullie van mij een uitgebreid geboorteverslag. Mijn affiniteit ligt bij bad- en hands-off bevallingen, borstvoeding en natuurlijk ouderschap, maar ik sta zeker open om me door jullie voorkeuren te laten verrassen. Vanaf maart 2019 begeleid ik jullie graag bij deze inspirerende, indrukwekkende en spannende tijd. Neem je contact met me op voor een kennismakingsgesprek?

mobiel 06-11205531

email iris@eenmooigebaar.nl

website www.eenmooigebaar.nl

TOOSJE HENDRIKSEN uit Huissen

TOOSJE HENDRIKSEN uit Huissen

provincie Gelderland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Hoi! Mijn naam is Toosje en ik woon in het fijne stadje Huissen. In juli 2017 is mijn dochter Elsje geboren. Een geboorte die zwaar, lang, maar erg mooi en rustig was. Een geboorte waar ik, door praktische tips en fijne begeleiding, met een goed gevoel op terug kan kijken. En met deze ervaring werd ook mijn ambitie voor Doula geboren. Want een fijne start voor een gezin, dat gun ik iedereen. Gun jij jezelf dat ook? Gun jezelf dan een Doula.

mobiel 06-18067780

email toosje.hendriksen@gmail.com

ESTHER SMIT uit Geldrop

ESTHER SMIT uit Geldrop

Op zoek naar 2 mooie stageklanten

provincie Noord-Brabant

stagetijd sept 2018 - april 2020

Wil jij voorbereid zijn op de bevalling en de mooie maar intensieve periode daarna? Wil je weten welke keuzes er rondom de bevalling te maken zijn? Wil jij je sterk en gesteund voelen? Daar wil ik jou graag bij helpen! Ik ben Esther, 25 jaar jong. Je zult ervaren dat ik rust uitstraal, je jouw verhaal bij mij kwijt kan en je jezelf kunt zijn. Ik beschik over de nodige kennis en ik kan je, fysiek en mentaal, steunen. Ik zorg ervoor dat je stem gehoord wordt. Samen werken we aan een zo ontspannen mogelijke start van het nieuwe hoofdstuk in je leven; het leven met je baby!

mobiel 06-36578772

email esther@datbevaltgoed.nl

website www.datbevaltgoed.nl

SUZANNE KNAAPEN uit Tilburg

SUZANNE KNAAPEN uit Tilburg

Zoekt 2 stages op korte termijn

Noord-Brabant

stagetijd tot 1 september 2019

Dag lieve moeder to be! Graag stel ik mij even voor: mijn naam is Suzanne Knaapen en woon in Tilburg. Ik kan niet wachten om weer een moeder te mogen begeleiden tijdens haar zwangerschap en bevalling. Dit proces begin ik door je te helpen bij het voorbereiden op de bevalling door jou en eventuele partner goed te informeren over het gehele bevallingsproces. Hierdoor zijn jullie goed op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen jullie bewuste keuzes maken. Mijn begeleiding zal down to earth en vol passie zijn. Door mijn continue aanwezigheid kan ik jou persoonlijke wensen en grenzen bewaken. Ik luister naar je en ondersteun je op mentaal niveau en waar jij het fijn vind kan ik je fysieke verlichting bieden door massages of ademhalingstechnieken. Wil je graag kennis maken of wat meer weten stuur mij gerust een mailtje of bel:

mobiel 0616927940

email suzanneknaapen@gmail.com

VEERLE VERMONDEN uit Zundert

VEERLE VERMONDEN uit Zundert

Zoekt 3 stages

provincie Noord-Brabant

stagetijd sept 2018 - april 2020

Ik ben Veerle, mama van Hannah (2) en woon in Zundert. Het begrip doula kwam ik tegen in een boek. Dit sprak me zo aan, het was wat ik zo gemist had tijdens mijn bevalling, dat ik het zelf wilde worden. Mijn doel is dat iedereen met een positief gevoel in het ouderschap mag stappen. Dit kan een jong gezin veel leed besparen. Door middel van continue begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna, help ik jullie hier graag bij. Samen met jullie wil ik een team gaan vormen op basis van vertrouwen om zo te zorgen dat jullie in je kracht kunnen blijven. Tijdens welk deel van het proces dan ook. Het moet worden wat voor jullie goed voelt. In september 2018 ben ik begonnen met de opleiding, waarvoor ik ook 3 stages moet afronden. Omdat ik nog in opleiding ben bied ik de begeleiding aan tegen een gereduceerd tarief. Ik ben benieuwd waar en hoe onze wegen elkaar zullen kruisen… Lieve groetjes, Veerle

mobiel 06-57799527

email veerle@volgjevlinder.nl

website www.volgjevlinder.nl

FLEUR TEITINK uit Amsterdam

FLEUR TEITINK uit Amsterdam

Op zoek naar nog 1 stage

provincie Noord-Holland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Er zijn bepaalde momenten in een mensenleven waarop echte verbinding ontstaat. De geboorte van je kindje is zo’n moment. Een essentiële gebeurtenis waarin de rest van de wereld even naar de achtergrond verdwijnt. Als doula ben ik er om ervoor te zorgen dat jij (en je partner) met een warm gevoel terug kijken op deze gebeurtenis. Van te voren bespreken we samen de mogelijke scenario’s en wensen zodat je/jullie tijdens de bevalling zelf in de regie zijn. Ik geloof sterk in de oerkracht van de vrouw en wil vanuit mijn zorgzame, daadkrachtige aard heel graag (toekomstige) moeders en vaders ondersteunen

mobiel 06-14573599

email teitinkfleur@hotmail.com

HANNIE WIELENS uit Amsterdam

HANNIE WIELENS uit Amsterdam

Op zoek naar nog 1 stage

provincie Noord-Holland

Stagetijd sept 2018 - april 2020

Ik geloof dat zwangerschap en de geboorte van een kind een ‘ripple effect’ hebben. Hoe jij je voelt tijdens de zwangerschap, je voorbereidt op de bevalling en je gehoord en gesteund voelt tijdens de bevalling heeft een ripple effect op je fysieke en mentale gesteldheid na de geboorte. Vanzelfsprekend heeft dit weer effect op je kindje en de keuzes die jij en je partner als ouders maken. Heel graag zou ik ervaring opdoen als doula door jou (en jullie) te steunen in dit proces van voorbereiden op- en er tijdens de bevalling continue voor je te zijn. Hopenlijk kan ik daarmee een positieve bijdrage leveren aan deze voor jullie zo unieke periode.

mobiel 06-46337978

email hanniewi@xs4all.nl

JACINTHA BAKBOORD uit Amsterdam

JACINTHA BAKBOORD uit Amsterdam

Jacintha zoekt 3 stages

provincie Noord-Holland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Beste aanstaande ouders, allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Zelf moeder van een dochter. Als jullie toekomstige doula zal het mij een groot genoegen zijn om jullie te mogen begeleiden, ondersteunen en adviseren op deze mooie, spannende en onvergetelijke reis op weg naar het ouderschap. Mijn belangrijkste taak is er voor zorg te dragen dat de omstandigheden tijdens de zwangerschap zowel voor jullie, als aanstaande ouders, maar ook voor jullie kindje zo zorgeloos, harmonieus maar vooral zo ontspannen mogelijk zijn. Een vraagbaak te zijn voor al jullie vragen en een veilige plek waar je zonder enige schroom helemaal jezelf kunt zijn. Met daarnaast ook nog de continue hulp en ondersteuning vanaf aanvang van de bevalling tot aan het moment dat jullie je kindje in de armen kunnen sluiten. Samen kunnen wij als een team hier een hele mooie ervaring van maken waar jullie met plezier op kunnen terugkijken!

mobiel 06-20568805

email jjbakboord@gmail.com

LINDSEY JOHNSTON uit Heemskerk

LINDSEY JOHNSTON uit Heemskerk

Nog op zoek naar 1 stage na oktober

provincie Noord-Holland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Als Doula richt ik mij op het creëren van een veilig gevoel als basis voor jou als moeder. Ik zal je geruststellen en overtuigen van je eigen oerkracht en deze laten ervaren, zodat je trots op jezelf kunt zijn en samen met je gezin een sterkte start kunt maken. Een vrije omgeving voor vragen en wensen, waarin ik jullie zal ondersteunen en volgen. Ik zorg ervoor dat jullie als ouders de regie houden tijdens de bevalling en ik bewaak jullie wensen, zoals eerder uitgebreid besproken. We zijn een team! Wijsheid van mijn twee eigen zwangerschappen en bevallingen, samengevoegd met kennis van de theorie, maken mij tot een bewuste, open-minded, lieve en daadkrachtige Doula. Voor mijn opleiding ben ik opzoek naar twee aanstaande moeders, die uitgerekend zijn tussen januari – juli 2019. Ben jij opzoek naar een Doula in de regio IJmond en zou je graag, tegen reiskostenvergoeding, door mij begeleid willen worden?

mobiel 06-23945389

email lindsey.johnston.doula@gmail.com

URSULA HENDRIKSEN uit Enschede

URSULA HENDRIKSEN uit Enschede

Zoekt nog 1 stage

provincie Overijssel

stagetijd sept 2019 - april 2020

Zou je willen bevallen in een sfeer van vertrouwen, liefdevolle aanwezigheid, met humor, ontspannen en gefocust? Ik zou jou en je partner hier heel graag in bijstaan. Ik ben Ursula, moeder van 2 inmiddels volwassen kinderen, woon in Enschede en ben doula in opleiding. Hier om ben ik op zoek naar aanstaande ouders die ik mag ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling. Tevens kan ik met Body Stress Release eventuele lichamelijke klachten die je ervaart tijdens de zwangerschap en na de bevalling verlichten. Ook heel geschikt om alle bevallingsstress bij jullie baby weg te nemen!

mobiel 06-40098441

email ursula_hendriksen@hotmail.com

website www.bsr-enschede.nl

JANNETTE ZEWUSTER uit Veenendaal

JANNETTE ZEWUSTER uit Veenendaal

provincie Utrecht

stagetijd sept 2018 - april 2020

Gefeliciteerd, jij wordt (weer) moeder! Een bevalling is een emotionele gebeurtenis in je leven, of je nu alleenstaand moeder bent of met je partner een kindje verwacht. Een doula biedt jou en je partner persoonlijke begeleiding tijdens je bevalling. Wil jij een doula? Ik ben Jannette Zewuster. Ik heb de kracht van vrouwen tijdens een bevalling zelf ervaren tijdens de geboortes van mijn 4 kinderen. Ik zoek voor mijn opleiding twee vrouwen die de ondersteuning van een doula willen ervaren. Ben je zwanger of ken je een zwangere voor wie dit aanbod interessant is, neem dan contact op.

mobiel 06-36557063

email j.a.zewuster@hotmail.com

GWENDALY PEREiRA uit Rotterdam

GWENDALY PEREiRA uit Rotterdam

provincie Zuid-Holland

stagetijd sept 2018 - april 2020

Hallo aanstaande ouders, Ik ben Gwendaly Pereira, 39 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Als team zorgen wij er samen voor dat jij vertrouwen krijgt in je keuzes, je lichaam waardoor je meer de regie van de bevalling kan behouden en in je eigen kracht blijft. Tijdens de bevalling ben ik continue aanwezig. Ik bewaak jouw wensen, zorg ervoor dat jij je gehoord en gesteund voelt. Jij kunt je volledig richten op je bevalling! Vind je het fijn om iemand naast je te hebben die rustig kan blijven in stressvolle situaties, betrokken is, humor heeft en voor je zal opkomen? Dan ben ik de doula voor jou.

mobiel 06-52371122

email doulagwen@hotmail.com