Toelatingscriteria

Iedere vrouw met een passie voor zwangerschap en bevalling, die zich dienstbaar durft op te stellen en bereid is ondernemer te worden, kan zich aanmelden voor de Opleiding tot Doula. Er is geen vooropleiding nodig, maar aspirant-studenten hebben bij voorkeur HBO werk- en denkniveau en zijn leergierig en nieuwsgierig. 

Herken jij jezelf hierin? Schrijf je in of kom naar de informatiemiddag 

 

Kosten

De Opleiding tot Doula is een particuliere opleiding en kost  per 1 jan. 2020 €2.175,00 (inclusief BTW en € 75,- inschrijfgeld) voor het complete pakket van vijftien lesdagen, twee terugkomdagen en persoonlijke (stage)begeleiding. Bijkomende kosten voor boeken en ander studiemateriaal bedragen ca. € 100,-.

Over de betaling van het lesgeld in termijnen kunnen afspraken worden gemaakt.


 

Intakegesprek

Bij inschrijving wordt € 75,- inschrijfgeld gevraagd. Wanneer dit inschrijfgeld is overgemaakt is de inschrijving definitief en volgt een uitnodiging voor een intakegesprek.

Het bedrag van € 75,00 wordt afgetrokken van het lesgeld.

Wanneer het intakegesprek onverhoopt niet kan doorgaan is er de mogelijkheid tot afzeggen tot 3 dagen voor de afgesproken dag. Een 2e intakegesprek kan gepland worden. Voor degenen die zich korter dan 3 dagen voor het geplande intakegesprek hebben afgemeld wordt € 25,- extra in rekening gebracht.

 
 
 
Map
Info